3-dagars kryssning till Helsingfors

Res bekvämt från Stockholm till Helsingfors på en 3-dagars minikryssning. Se världen passera förbi din hytt med havsutsikt, ha 6 timmar på dig att utforska staden och njut av fartygets alla lyx.

Detta kan du se fram emot

Upplev 2 nätter i en privat hytt med havsutsikt med frukostbuffé.
Tillbringa 6 timmar med att utforska det moderna och eleganta Helsingfors.
Njut av restauranger, butiker, underhållning och hälsoaktiviteter ombord.
Ta bort besväret med din resa genom att förboka middag som ett tillägg.
Resor på miljövänliga fartyg har tilldelats märkningen Sustainable Travel Finland.

Pris: från 2344 kr

Helsingforskryssning

Händer under kryssningen

Res från Stockholm till Helsingfors och tillbaka med båt. Njut av 2 städer och gott om tid att koppla av ombord.

Dag 1: Avresa på eftermiddagen och checka in i din bekväma stuga med havsutsikt. När du är ombord kan du dra nytta av de olika restaurangerna, shoppingen och nöjesalternativen. Boka middagsbuffén i förväg och avsluta kvällen med cocktails och levande musik eller karaoke i puben.

Dag 2: Utnyttja frukostbuffén, som ingår i priset, medan du njuter av en hisnande utsikt över Östersjön. Anländ till Helsingfors mitt på morgonen och njut av cirka 6 timmar för att utforska staden på egen hand innan du avgår tillbaka till Stockholm sent på eftermiddagen. Koppla av från din turnédag med ett besök i bastun.

Dag 3: Ät en frukostbuffé medan du seglar genom skärgården på väg tillbaka till Stockholm. Kom tillbaka till Stockholm på morgonen.

Du kan välja mellan två olika kabinalternativ:

Den klassiska stugan med havsutsikt är en högklassig stuga på 11m2 för upp till 4 personer med luftkonditionering, TV, dusch, badrum och hårtork. De nedre sängarna kan göras om till en dubbelsäng. En frukostbuffé båda morgnarna ingår.

Deluxe-alternativet erbjuder en elegant och rymlig stuga på 14 m2 med havsutsikt för 2 personer med en extrasäng för ett barn under 17 år. Deluxekabinen har en dubbelsäng (separbar), luftkonditionering, plattskärms-TV, dusch, toalett, hårtork, byxpress och gratis förfriskningar i minibaren. En speciell frukost som serveras i restaurangen Tavoláta ingår också.

Detta ingår

2 nätter i hytt med havsutsikt för upp till fyra personer (pris per hytt)
Frukostbuffé båda morgnarna

Information

Adress: Värtahamnen

Pris: fr 2344 kr

Vad vill du göra?

Datum