3-dagars Stockholms skärgård Kajakpaddling och camping

Du börjar med att köra till kajakstationen i cirka 45–60 minuter. Därifrån bestämmer din guide vägen, med hänsyn till gruppens förmågor och väderförhållanden när de gör det. Innan turnén startar kommer din guide att ge avancerade tekniker för säkerhets- och paddling, varefter du väl är redo att hoppa in i kajaken och börja paddla.

Den första delen av resan kräver cirka 2 timmars paddling. Det är då dags för den första lunchpausen på en av de många öarna. Efter lunch fortsätter turnén med cirka 2 timmars paddling, vilket ger stora utsiktspunkter över skärgårdsskönheten. Det finns många bildmöjligheter på väg innan gruppen stannar för en andra paus och lite snacks. När du är redo kommer du att avsluta den sista paddlingdelen av dagen, varefter du letar efter en campingplats för kvällen.

 

Kajaktur Dag 2

Njut av frukosten med fantastisk utsikt över havet. Efter frukost är det dags att packa utrustningen och komma tillbaka i kajaken. Du reser sedan flera mil på vattnet längre ut till skärgårdens kant. Detta område är helt avlägset och obebodt, och efter några timmars paddling i din kajak kommer gruppen att stanna till lunch på en av de små öarna. Detta kommer också att visa sig vara det perfekta läget att åka på en liten vandring, och på väg tillbaka kommer din lunch att vara beredd, redo och vänta på dig.

Därifrån är det dags att långsamt vända sig och leta efter en annan fantastisk campingplats i vildmarken i skärgården. Så snart din grupp hittar en campingplats placerar du ditt tält och kopplar av ett tag innan middagsförberedelsen börjar. Efter middagen kan du gå med i gruppen runt lägerelden där du kan dela några livshistorier och tillbringa en natt med att stirra mitt i ingenstans.

Kajaktur Dag 3

Din dag börjar med lite tid att omfamna det naturliga landskapet när du njuter av ditt kaffe / te intill Östersjön. När du är redo kan du samla din utrustning och packa din kajak. På vägen tillbaka till kajakstationen går rutten längs en alternativ väg som har olika öar och ny natur att upptäcka. Innan du går tillbaka till stan packar du upp kajaken och all utrustning medan du påminner om dina tre dagar ute i naturen.

Pris: 5700 kr

Boka här
Taggar:AugustiÄventyrJuliJuniKajakNaturNaturupplevelserNaturweekendSemestertipsSkärgårdSommarSpecialStockholmStockholms skärgårdSverigeWeekend

Information

Adress: Stockholms skärgård

Pris: 5700 kr

Vad vill du göra?

Datum