Allsångsvandring i Stockholm (Mindre Grupper)

STOCKHOLM. 3H. NYHET! Gillar du tanken på en stor dos stockholmsromantik, rolig allsång och spännande historier på en och samma gång? Då borde du boka en plats på vår festliga stadsvandring Allsångsvandring!

Gillar du historia, musik och att promenera runt i Stockholm? Vår glada stadsvandring Allsångsvandring passar unga som äldre och tar oss på en underhållande resa genom vår vackra huvudstad. Här vävs musiken in med omsorg i berättelserna, och ger en djupare (och roligare!) förståelse.

Vår Allsångsvandring tar er genom några av stadens vackraste platser, som Evert Taubes Terrass till Berzelii Park. Längs vägen delar er guide med sig av insikter om olika händelser som betytt mycket för Stockholm, men också dagens samhälle. Mellan berättelserna vankas det livemusik med sång och akustisk gitarr – och du stämmer in i sången om du vill!

När stadsvandringen tar sitt slut i centrala Stockholm har du förhoppningsvis fått njuta av nya insikter, skratt och sång. Vem kunde ana att en Allsångsvandring kunde vara så rolig?!

Boka här
Taggar:00-talsmusik80-talsmusik90-talsmusikAfterworkAugustiJuliJuniNostalgimusikSommarStadsvandringar

Information

Adress: Blasieholmstorg 8, 111 48 Stockholm

Pris: 590 kr

Vad vill du göra?

Datum