Vad händer i Stockholm

Midsommar Josefina

Årets mest efterlängtade midsommarfest

För nionde året i rad bjuder vi in till en ultimat midsommarafton modell större i privat regi för våra vänner och vänners vänner. En privatfest där traditionsenligt firande möter ”all in”…

Varför trängas i en liten stuga eller fastna på en parmiddag på en öde ö när vi samlar alla våra härligaste bästisar, festisar och vänners vänner för den ultimata midsommarfesten? Som tidigare år bjuder vi på en perfekt mix av gäster och fantastisk stämning. Ni som varit med innan vet vad som väntar, ni andra förbered er på en magisk midsommar med hemmafest-känsla där alla pratar med alla och ett party utan dess like!

För femte året i rad vi har abonnerat Stockholms vackraste sommarlokaler dvs Josefina. Mitt i hjärtat av Kungliga Djurgården, bland grönområden och med utsikt över vattnet. Nu behöver vi inte lägga pengar på hotellrum och kan istället köpa ett par extra flaskor rosé i baren! 😉 Och hur skönt är det inte att ha nära hem och kunna vakna i sin egen säng nästa dag?

Som vanligt har vi alla aktiviteter som hör midsommar till; midsommarstång, femkamp, sill och nubbe…eller poolhäng, mingel och dans för den som gärna slipper lekarna. Och för er som inte kan få nog av spex så har vi några hemliga överraskningar 😉

Sittningarna är givetvis utomhus, under tak, med väggar som vindskydd och värmare om det behövs. Och det bästa av allt är nog att era vänner är våra vänner, så ni som har fått inbjudan har möjlighet att samla hela kompisgänget och ändå vara mitt i epicentrum av årets mest uppstyrda midsommarfest. Alternativt kom själv, eller med dem allra närmaste och knyt nya kontakter.

Det är med stolthet vi presenterar två av Stockholms tyngsta DJs: Alexander Fors och Ricardo Ferreira som kör back to back hela dagen och kvällen.

Hålltider:
14.00 – välkomstdrink och mingel
15.00 – klassisk midsommarbuffélunch med bordsplacering. Alla som är anmälda tillsammans får givetvis sitta vid samma bord om inte annat önskas.
Efter lunch väntar dagsfest och valfria aktiviteter som resning av midsommarstången, dans runt stången, femkamp, tipspromenad, poolhäng och annat spex.
19.00 – fördrink för att samla alla innan middagen
20.00 – middagssittning, somrig grillbuffé med helt annan mat än det var på lunchen och ny bordsplacering.
22.00 – eftersläpp där fler vänner ansluter för midsommarfest till 03.00.

Earlybirdpris för heldag med fördrink, lunchbuffé, fördrink igen innan middagen och middagsbuffé = 750 kr (100 kr rabatt för dem som vill ansluta efter lunch).

OSA med PM till den av oss som du fick inbjudan från, eller till: midsommar@fredrikas.se. OBS: Glöm inte att ange; vem du fick inbjudan från, namn på samtliga i sällskapet, ev allergier och önskemål om bordsplacering. Samt om anmälan gäller från start el efter lunch eller bara fest från kl 22.00.

Earlybird förköp eftersläpp från kl 22.00 = 150 kr.