Avicii Experience – slipp kön

Slipp kön när du besöker Avicii Experience och följ med på resan från en tillbakadragen musikentusiast till berömda superstjärnan AVICII. I barndomsrummet där allt började, till studion i Los Angeles där han skapade de största hitsen.

Pris: 220 kr

Avicii Experience - slipp kön

Hyllningsmuseet Avicii Experience

Detta interaktiva hyllningsmuseum är tillägnat en av de sanna ikonerna för modern populärkultur. Det musikaliska geniet Tim ”AVICII” Bergling. Utställningen ger publiken en närmare titt på konstnären Aviciis och personen Tim Berglings liv och är en självklar destination för alla musikälskare.

Lyssna på outgiven musik

Här får du en inblick i världen av musikskapande och den kreativa processen, genom ögonen och öronen på Avicii och hans medförfattare, producenter och partners. En exklusiv chans att få lyssna på outgiven musik och till historier som aldrig tidigare har berättats. Du får lära dig att interagera, utforska och skapa, medan du rör dig genom livet och karriären för en av de största och mest älskade artisterna genom tiderna.

Tim ”AVICII” Bergling

Tim Bergling föddes den 8 september 1989 i Stockholm och inledde sin karriär vid 16 års ålder genom att lägga upp remixer av elektronisk musik på internetforum, vilket till sist ledde till ett skivkontrakt. Genombrottet kom 2011 med låten ”Levels” och på debutalbumet True, som släpptes 2013 finns hans största hitlåt ”Wake me up”. Avicii begick självmord 2018, men trots sin korta karriär hann han beröra en hel värld med sin musik och samarbeten och blev en av de internationellt största musikproducenterna inom elektronisk dansmusik.

Besök Avicii Experience

Avicii Experience är en del av ett digitalt kulturcenter, Space. Det ligger mitt i Stockholm i närheten av Sergels torg och är öppet alla dagar om året 10:00-18:00. Utställningen är tillgäng med rullstol, då det finns hissar. Den är på engelska, men det finns en audioguide på svenska. Upplev det interaktiva museet med dina vänner och köp biljett nedan för att slippa köa.

Boka här

Information

Adress: Sergelgatan 2

Pris: 220 kr

Vad vill du göra?

Datum