Babysimskola en termin

Ta med din bebis och upplev en mysig stund, som samtidigt lär er livsviktiga färdigheter tillsammans i vattnet. I en positiv, härlig och inspirerande miljö skapas utrymme för en speciell kontakt mellan dig som förälder och ditt barn. I denna nybörjarkurs får barnet vänja sig vid vattnet och känna sig trygg i bassängen. En rolig aktivitet som samtidigt är lärorik både för dig som förälder och ditt barn.

Pris: 1950 kr / termin (8/10 tillfällen)

Babysim – en viktig trygghet

Babysim är något många förknippar med dyket, men det är så mycket mer. Här vänjer vi barnet att vara i vattnet, på ett försiktigt och naturligt tillvägagångssätt. Vilket ger barnet en trygghet, säkerhet och glädje i vattnet från en tidig ålder.

Babysimskola en termin

Nybörjarkursen

Under nybörjarkursen kommer din bebis att vänja sig vid vatten och lära att känna sig trygg i bassängen. Kursledaren använder sig av bus och lekar och kommer köra olika övningar, där barnet lär sig hur man tar sig fram i vattnet. Flyta, balansera, hålla andan och stänga ögonen är några övningar som ni kommer träna på. Allt för att ge bebisen en tidig och viktig vattensäkerhet vidare i livet.

Om Babysimskolan

Babysimskolan kan man börja när barnet är mellan 3 och 12 månader gammal och väger minst 4 kg. Kursen är på åtta tillfällen i Stockholm och Malmö och tio tillfällen i Göteborg och varje lektion är 30 minuter lång. I Stockholm och Malmö sker fyra kursstarter per år, två på höstterminen och två på vårterminen. Anläggningarna finns över hela Stockholm, samt i Malmö. I Göteborg börjar kursen i augusti.

Ta med dig det viktigaste du har och se till att din bebis får en bra och trygg start i vattnet och i livet. Det kommer bli en mysig stund tillsammans, som samtidigt ger viktig vattensäkerhet, som barnet kommer ta med sig under hela sin uppväxt.

Boka här
Taggar:ÅkersbergaBarnBarnaktiviteterBrommaEkeröHandenMalmöNackaSimningSimskolaSkåneSödertäljeStockholmTäbyUpplandUpplands BroUpplands VäsbyUtbildningVattensport

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 1950 kr

Vad vill du göra?

Datum