Skybarer i Stockholm

I Stockholm hittar du spektakulära vyer lite överallt. Kombinera dessa med något gott att dricka och äta.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om skybarer i Stockholm

Att besöka en skybar är något utöver det vanliga och är i vissa fall ett minne för livet. Stockholm har flera populära skybarer med utsikter som ibland sträcker sig över hela staden och som en molnfri dag skapar en fantastisk vy. Från baren kan du försöka hitta ditt hus, hitta kända landmärken i Stockholm eller bara njuta av en fantastisk utsikt samtidigt som du äter eller dricker något gott.

Kombinera besöket med en härlig afterwork med kollegor, som en del av en romantisk weekend eller besök i farten bara för att se hur det ser ut. Men ett besök på någon av av skybarerna är lite av ett måste om du bor eller besöker Stockholm.

Skybarerna med bäst utsikt är Himlen Och Därtill som ligger på Södermalm samt Kaknästornet som ligger ute på Gärdet. Kaknästornet är för övrigt Stockholms högsta byggnad med sina 155 meter och centrum för radio- och TV-nätet. Högre upp kommer du inte i Stockholm om du vill äta och dricka.

Driver du en skybar eller anordnar event i en?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR