Skybarer i Stockholm

I Stockholm hittar du spektakulära vyer lite överallt. Kombinera dessa med något gott att dricka och äta.

Och Himlen Därtill, Medborgarplatsen

Högst upp i Skatteskrapan får du en av Stockholms bästa utsikter. Perfekt för dejten, afterworken eller för dig som söker något väldigt speciellt.

Läs mer om

Gondolen, Slussen

Anrika Gondolen med fantastisk utsikt över Djurgården, Gröna Lund och Gamla Stan är ett givet ställe för många stockholmare.

Läs mer

Scandic Sjöfartshotellet, Slussen

Fantastiska vyer över inloppet till Stockholm och mot Djurgården och Gamla Stan. Även nära till andra nöjesaktiviteter om ni vill fortsätta kvällen.

Läs mer

Kaknästornet, Djurgården

Stockholms högsta byggnad har en härlig skybar högst upp där du både kan njuta av god mat och dryck.

Läs mer

Champagnebaren på Södra Teatern, Slussen

Med utsikt över inloppet förbi Djurgården och Gröna Lund får du garanterat en oförglömlig utsikt.

Läs mer

Solstugan (endast sommaröppet), Kristineberg

Radisson Blu Royal Viking Hotel, City

Här varvar många affärsmänniskor av efter en lång arbetsdag. Inte Stockholms högsta vy men väl värt ett besök.

Läs mer

Selma City Spa, City

Kombinera spa med en härlig utsikt högst upp i Clarion Sign mitt i City.

Läs mer

Fåfängan (endast sommaröppet), Danvikstull

Mitt emot Gröna Lund, ovanför Viking Line terminalen kan du njuta av en stor uteservering med härlig utsikt över Gamla Stan och alla båtar som åker in och ut från Stockholm.

Läs mer

Nyheter inom restaurang & bar

Mer om skybarer i Stockholm

Att besöka en skybar är något utöver det vanliga och är i vissa fall ett minne för livet. Stockholm har flera populära skybarer med utsikter som ibland sträcker sig över hela staden och som en molnfri dag skapar en fantastisk vy. Från baren kan du försöka hitta ditt hus, hitta kända landmärken i Stockholm eller bara njuta av en fantastisk utsikt samtidigt som du äter eller dricker något gott.

Kombinera besöket med en härlig afterwork med kollegor, som en del av en romantisk weekend eller besök i farten bara för att se hur det ser ut. Men ett besök på någon av av skybarerna är lite av ett måste om du bor eller besöker Stockholm.

Skybarerna med bäst utsikt är Himlen Och Därtill som ligger på Södermalm samt Kaknästornet som ligger ute på Gärdet. Kaknästornet är för övrigt Stockholms högsta byggnad med sina 155 meter och centrum för radio- och TV-nätet. Högre upp kommer du inte i Stockholm om du vill äta och dricka.