Hyr bastuflotte

Bastubad är ett av de bästa sätten att koppla av i både kropp och själ. Kombinerat med frisk skärgårdsluft och goda skratt med vänner är det en oslagbar paus från den inrutade vardagen. Du kan se fram emot en härlig tur på bastuflotten med goda snacks och samvaro till havs.

Pris: fr 5625 kr

*köps som presentkort så du kan välja tid vid ett senare tillfälle. Perfekt för företaget som vill hitta på något roligt med kollegorna eller vännerna som firar svensexa, möhippa eller bara vill ha en härlig sommardag.

Mer om upplevelsen

Ta med upp till 12 personer på en härlig dag ute på vattnet. Ta med snacks, dryck och annat som behövs för en perfekt dag ute på vattnet. Bada, njut av lugnet, solen och goda vänners sällskap i en upplevelse ni kommer prata om i lång tid framöver. 

För företaget så finns det även möjlighet att hålla i presentationer och anordna catering / grillning om så önskas. Perfekt att ge som present till mor- eller fars dag eller som en härlig upplevelse med kompisgänget eller företaget. 

Upplevelsen håller på i ca 2 timmar och passar alla åldrar.

Praktisk info

Bastuflotten kan du boka året om och passar för alla åldrar. Ni får tillgång till bastuflotten under 2 timmar och totalt får ni vara max 12 personer. Ved till bastun, två och schampo ingår och det finns möjlighet att köpa till snacks om så önskas.

Flotten är uppdelad i bastu, förrum och bryggdäck. Det finns även markiser. Andra bekvämligheter är kallt och varmt färskvatten, spegel, relaxstolar och och bänkar att sitta på. Det går bra att ta med egen dryck samt snacks.

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 5625 kr

Vad vill du göra?

Datum