Bodyflight Stockholm – indoor skydiving

I världens två främsta vindtunnlar väntar den otroliga känslan av ett fritt fall utan att behöva hoppa från ett plan. Under de hisnande 120 sekunderna finns en instruktör med och ger vägledning och stöd under hela upplevelsen. Tack vare luftströmmar på upp till 300 km/h är den här upplevelsen ett måste!

Pris: 695 kr

Tips! Denna upplevelse passar perfekt att ge i present.

Denna video visar hur upplevelsen går till.

Händer under Bodyflight

Upplevelsen börjar med att du checkar in och får en genomgång av upplevelsen. En personlig instruktör ger dig alla tips och trix du behöver för en så rolig och säker upplevelse som möjligt. Instruktören är även med och hjälper dig under själva flygningen. Själva flygningen håller på i 2 x 60 sek vilket är nästan lika lång tid som du faller fritt under en fallskärmshoppning. Fråga gärna instruktörerna om tips på coola akrobatikkonster innan din flygning.

Om indoor skydiving

Enormt starka vertikala fläktar får dig att sväva i luften. Luftströmmarna når upp till 300 km/h vilket är det som krävs för att en person på 120 kg ska kunna sväva i luften. Vindstyrkan anpassas för varje person så du kan flyga efter dina förutsättningar. Erfarna och certifierade instruktörer kommer anpassa flygningen för att du ska ha så roligt som möjligt.

Bra att veta

Lediga kläder rekommenderas och skorna ska sitta tight. All utrustning som hjälm, overall och skyddsglasögon får du på plats. Du kan boka in dig när du vill under året samt på valfritt datum och klockslag. Upplevelsen måste dock förbokas.

Totalt kommer ni hålla på i ca 60-90 minuter inklusive teori, flygning, ombyte etc.

Du behöver vara nykter och maxvikten är 120 kg. Om du har problem med rygg, nacke eller axel så bör du undvika denna upplevelse, detsamma gäller om du är gravid.

Annars passar upplevelsen för hela familjen. De minsta barnen (under 3 år) bör dock inte genomföra denna aktivitet.

Boka här

Information

Adress: Bromma

Pris: 695 kr

Vad vill du göra?

Datum