Vad händer i Stockholm

Brunchkryssning

Brunchkryssning i Stockholms skärgård

Njut av Stockholms enda brunchtur till sjöss på denna 3-timmarskryssning i skärgården och ät klassisk svensk mat som sill och lax såväl som internationella klassiker.

Turen avgår vid middagstid varje lördag och söndag. Gå ombord på S/S Stockholm, en klassisk skönhet byggd år 1931, och avnjut en brunchbuffé med traditionella rätter gjorda av svenska produkter. Buffén består av varma och kalla kötträtter, diverse sallader och färskt bröd.

Se till att lämna rum för efterrätten då dessertbordet är fyllt med allt en sötsugen person kan önska!

Luta dig tillbaka och njut av omgivningarna. S/S Stockholm erbjuder luftiga lounger, ett stort middagsrum och ett inbjudande promenaddäck med härlig utsikt. Från ditt bord kommer du också att ha en förstklassig utsikt medan fartyget kryssar genom de inre delarna av Stockholms skärgård.

Detta paket inkluderar en båtbiljett, brunchbuffé, en välkomstdrink och kaffe.

Pris: 685 kr

Cary

Boka i februari för bara 150 kr – sen 295 kr

Använd kod: Fin

I Cary me home är det framförallt sången, musiken och glädjen som står i fokus. Frågor om utanförskap och hemlängtan bemöts med sårbart allvar, varm humor och glädjen till ett musikarv. Musiken i föreställningen är en del av den finska låtskatten som för första gången översatts och nu framförs på svensk scen.