Champagneprovning Gamla Stan

En spännande Champagneprovning i en mysig vinkällare på Gamla Stan!

Champagne har i flera århundraden varit det vin som dricks i samband med högtidsstunder. Det kan drickas som fördrink och det kan skålas med vid triumf. Men det är nästan alltid i samband med ett firande.

Följ med vår härliga sommelier på en resa kring det bubblande vinet. Under kvällen jämförs ett mousserande vin mot Champagne, vad skiljer dryckerna åt? Sedan provas olika champagnesorter tillsammans med tilltugg, vad passar till Champagne? Sommelieren berättar även om den sagofyllda historien om Champagne. För ska man lära sig att verkligen uppskatta vinet Champagne, då behöver man också lära känna dess historia.

Dryckeskällan arrangerar tillsammans med sommeliererna på Taysta en spännande champagneprovning! Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en spännande provning!

Biljetter köpes på: https://taysta.se/provningar/champagneprovning/stockholm

Boka här

Information

Adress: Gamla Stan

Boka: Köp Biljetter

Pris: 645 kr

Datum:
4 juli 2020 - 21:0017 oktober 2020 - 21:00

Vad vill du göra?

Datum