Chefs Table hos Skepparholmen Nacka

Mat med kärlek och omtanke

Under 2021 visar vi upp vårt kök och vad vi kan leverera. 16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse – mycket mer än bara en middag.

I Chef´s table ingår
Kl 18.00 välkomnas våra gäster till bords med ett glas champagne & tilltugg.
Presentation av mat & dryck. Här berättas det även om tillvägagångsätt.
Menyn består av fem rätter inklusive utvalda viner. Vi bjuder även på några extra smakupplevelser. Totalt serveras åtta rätter där vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt.
Kl 21.30 avslutas middagen med att gästerna får var sin ”Goodie-bag” med ett häfte med matlagningstips från Daniel Engellau och hans team samt även några små överraskningar.

Tillgängliga datum

Lördag 28 aug
Fredag 15 okt
Lördag 16 okt
Fredag 19 nov
Lördag 20 nov

Pris: 1495 kr. Vinpaket 995 kr. För bokning kontakta vår försäljningsavdelning på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se. Vi anpassar vår verksamhet enligt rådande restriktioner.

Varmt välkommen till vår Bistro mellan hav och sjö!

Boka här
Taggar:DryckesprovningHavsnära hotellMateventMatprovningarMatupplevelseNackaRestaurangSkepparholmen NackaSpaStockholms skärgård

Information

Adress: Franckes väg, Saltsjö-Boo

Pris: 1495 kr

Datum:
28 augusti 2021 - 00:0015 oktober 2021 - 00:0016 oktober 2021 - 00:0019 november 2021 - 00:0020 november 2021 - 00:00

Vad vill du göra?

Datum