Romantisk chokladprovning som present

Har du någonsin tänkt på hur mycket choklad kan variera i smak och att varje bit innehåller ett helt spektrum av smaker? Choklad är en gammal aztekisk delikatess, där den uppskattades för sina unika egenskaper. I dag vet vi att hälsofördelarna är oändliga: från att sänka blodtrycket till att förbättra humöret, choklad framkallar känslor som liknar dem när vi är huvudlöst förälskade!

Aztekerna visste inte mycket om hälsofördelar när de var på höjden av sitt imperium, men efter alla dessa år har forskare bevisat hur viktig mörk choklad kan vara. Studier visar att det kan framkalla känslor som liknar dem som upplevs under kärlek, vilket är något som vem som helst kan se bara genom att se dig i ögonen medan du matar dem med några läckra jordgubbar täckta med mörk choklad!

Pris: 350 kr / person

När: Arrangeras året om

Tips! Undvik parfymer och starka dofter. De kan förstöra doft- och smakupplevelsen.

Mer om chokladprovning

En chokladprovning är ett roligt och informativt sätt att utforska denna söta godisets rika historia. Lär dig hur olika typer kan skilja sig åt i smakprofiler beroende på var den tillverkas.

Följ med när vi utforskar denna underbara och romantiska värld tillsammans. Lär dig hur mycket omsorg som krävs för att framställa efterrätter av riktigt god kvalitet, till exempel vilka egenskaper som finns mellan olika typer av kakaobönor eller varför det är viktigt att de kommer från criollo-, forastero- eller trinitariofrukter.

Som alla sockerälskande personer kan säga: det finns ingen större glädje på jorden än att smaka på utsökta bakverk och choklad!

Njut av choklad på ett nytt och spännande sätt!

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagChokladprovningFebruariGodisprovningGöteborgHaningeJönköpingKorsbergaMalmöMatprovningarNynäshamnÖstersundStockholmUmeåUpplevelse.comUpplevelsepresenterUppsala

Information

Adress: Adress vid bokning

Pris: 350 kr

Vad vill du göra?

Datum