CityQuest – det nya upplevelsespelet i Stockholm

Alla älskar att titta på detektiv serier. Nu kan du vara en del av den! CityQuest är det nya upplevelse för alla som älskar aktiviteter som escape room, treasure hunt och geocaching.

Cityquest

Hur går det till?

Du och ditt team kommer att vara en detektivbyrå i 2,5 timmar. Ert uppdrag är att undersöka ett mystiskt mord på en rysk forskare som kom till Stockholm som turist. Var han på fel plats vid fel tid eller var allt planerat?

Ni kommer att använda er av en webbläsarbaserat app för att påbörja utredningen, ha tillgång till polisens anteckningar om fallet, hitta ledtrådarna och lösa mysteriet!

Målet med spelet är att svara på så många frågor som möjligt innan tiden går ut. När spelet är över får ni en sammanfattning av vad som har hänt för att jämföra med era svar.

Låter grymt? Let’s play!

Pris: 249 kr / person

Välj mellan 2 spel

Se Stockholm och Dö

En bilolycka mitt i stan: offret är en rysk forskare som nyligen kom på besök till Stockholm. Kan det var att stackarn råkade vara på fel plats vid fel tid eller var allt mästerligt planerat i förväg? Ännu mer konstigt att han blev påkörd av en vanlig student utan tidigare kriminellt register. Är han skyldig till mordet? Någonting stämmer inte här. Ert uppdrag är att klura ut de verkliga orsakerna till denna ”olycka”!

Boka Stockholm och Dö

Fantomen på Operan

Någon köper operabiljetter till en och samma plats, men aldrig dyker upp på föreställningar. Är det en fantom? Kan det vara en pucko med massa pengar? Eller är det en början på en grandios historia med ett oväntat slut? Det är ett uppdrag för riktiga detektiver!

Boka Fantomen på Operan

Speltips & Info

Varje lag kan ha mellan 2 och 5 personer. Antal lag är obegränsat.

Spelet är tillgängligt dygnet runt.

Spelet pågår maximalt 2,5 timmar.

Läs mer om spelet här.

 

 

Boka här

Information

Adress: Stockholm

Pris: 249 kr

Vad vill du göra?

Datum