Cocktail & Konst på Spritmuseum

Vi erbjuder nu vår konstvisning med cocktail exklusivt och endast för slutna sällskap på två, max fyra personer. Klockslaget väljer du själv!

Följ med mig på en visning av konstutställningen Angus Fairhurst. Angus Fairhurst var en av frontfigurerna i en generation konstnärer som kom att kallas “the Young British Artists” (YBA). Under det tidiga och ekonomiskt oroliga 90- talet, skapade the YBAs sensation och bidrog starkt till millennieskiftets besatthet av brittisk konst och populärkultur.

Vi ses i Spritmuseums bar där vår bartender serverar och berättar om dagens specialkomponerade cocktail gjord på Absolut Vodka, drycken som konsten i Absolut Art Collection tar avstamp i. Med en drink i handen går vi in till konsthallen där jag berättar och samtalar med er om Angus Fairhurst.

Boka en visning för två till fyra personer.

Ring eller maila mig så hittar vi en tid som passar:
08-12 13 13 04 & mia.sundberg@spritmuseum.se

Pris: 220 kr. inkl. en cocktail.
Betalning görs enklast via Swish till Spritmuseum (Stiftelsen vin & sprit) nr 123 218 85 63.
Tid: Ca 30 min.

Varmt välkomna,
Mia Sundberg, Konstintendent

Om Angus Fairhurst

Angus Fairhurst är känd för en serie stora bronsgorillor och för sina kollage i jätteformat. En egensinnig men djupt mänsklig komik är kännetecknande för många konstverk. I Spritmuseums egen samling, Absolut Art Collection, ingår Absolut Fairhurst från 1994. Ett myller av blå, röda och svarta ”swing ticket tags”, små fladdrande plaststroppar som bildar formen av en Absolut Vodkaflaska. I klädbutiker används de för att fästa prislappar på plagg – här utgör de kärnmaterialet i ett konstverk. Läs mer om Angus Fairhurst och konstutställningen här. 

Boka här

Information

Adress: Djurgårdsvägen 38, 115 21 Stockholm

Boka: Läs mer & boka

Pris: 220 kr

Vad vill du göra?

Datum