Cocktailkurs med Eataly

Gå loss bland spännande smaker och ingredienser under en rolig och lärorik cocktailkurs med Eataly Stockholm. Här får du, under vägledning av en kunnig bartender, lära dig tips och tricks för hur du kan blanda till utsökta cocktails. Perfekt för att imponera på vännerna vid nästa drinkkväll därhemma. När ni vässat era kunskaper och mixat till era smakrika cocktails, får ni såklart även avnjuta dem. Det gör ni på det italienska sättet – under en aperitivo där det även serveras delikatesser från Eatalys restaurang och saluhall.

Pris: 795 kr

Varaktighet: Cirka 1 ½ timme

Ort: Stockolm

Kursen är på engelska.

Under kursen får du:

  • Tips, tricks och guidning från en kunnig bartender
  • Aperitivo med de läckra cocktails du gjort under kursen
  • Delikatesser från Eatalys restaurang och saluhall

Cocktailkurs med Eataly

Om Eataly

En plats med alla italienska delikatesser under ett och samma tak där du kan äta, handla och lära, det är tanken på Eataly. Idén till konceptet föddes hos Oscar Farinetti 2002 och efter fem år av efterforskningar och planering öppnade han den första butiken i Turin i Italien, i januari 2007. 2018 var det dags att öppna i Stockholm på Biblioteksgatan, mitt i centrala Stockholm, i anrika lokaler där biografen Röda Kvarn tidigare låg. Det finns nu 40 Eataly runt om i världen, men företaget fortsätter att expandera.

Eataly och kurser

Utöver saluhallen och restaurangen håller man även i matlagningskurser genom populära La Scoula. Här är devisen “the more you know, the more you enjoy”, med fokus på lokala mattraditioner från Italien. Här finns kurser med allt från att lära sig laga pasta, pizza till viner, såser och gelato.

En cocktailkurs med Eataly är rolig, spännande, lärorik och kommer dessutom smaka gott. Du tar med dig kunskaper, som kommer väl till pass nästa gång du ska bjuda över folk på drinkar. Dina vänner kommer garanterat bli imponerade!

Boka här

Information

Adress: Östermalm

Pris: 795 kr

Vad vill du göra?

Datum