Vad händer i Stockholm

Segway Djurgården

Djurgården på segway

Från de glamorösa, palatsliknande byggnaderna på Strandvägen till de gröna och frodiga alléerna på Djurgården – upplev en av Stockholmarnas favoritplatser.

Pris: 600 kr

Med Segway som transportmedel är det enkelt att upptäcka en av Stockholms största öar. Med fötterna stadigt på Segwayn och vinden i håret stannar vi till för att lyssna på berättelser om den Kungliga nationalstadsparken, de många museerna på ön, historier om svenskar och vår livsstil.

På västra sidan av ön får du se några av stans mest populära turistattraktioner – Vasamuseet, nöjesparken Gröna Lund och friluftsmuseet Skansen. När vi rullar ännu mer österut på ön blir vägarna tystare, vi lämnar anlagda trottoarer och åker vidare på riktigt lantliga vägar, allt närmare naturen! Kanske får du till och med se en stockholmare i sitt naturliga habitat…

Utforska områden du vanligtvis inte skulle se, om du inte rullar på en cykel eller Segway det vill säga. Har du turen på din sida kan du se vilda djur som hästar, fåglar, kossor och får (okej, kanske inte helt i det vilda). När turen är slut och vi är tillbaka har du fått uppleva det gröna hjärtat av Stockholm – pigg och förvånad av att ett sånt stort område kan ligga mitt i stadskärnan. Det är en av många anledningar till att Stockholm är så speciellt, och älskat av både lokalbor och turister.

Så spänn fast hjälmen, kliv upp på din Segway och förbered dig på ett par timmar av roligt susande på den här kungliga ön. Vi är säkra på att du efteråt kommer att känna dig som en riktig Segway-expert!

Vänligen notera: vi står upp i långa perioder när vi kör våra Segways, men kan sträcka på benen under turens stopp. Vi föreslår att du har bekväma skor.

Restriktioner:
– Deltagarna får inte vara påverkade av alkohol eller droger (Vi en har noll-tolerans policy emot alkohol och droger. Ett Alkomätartest kan utföras på Guidens begäran).

– Alla deltagare bör ha bekväma skor (inga höga klackar)

– Deltagarna måste kunna stå under längre perioder, upp till 30 min åt gången

– Vi rekommenderar inte Gravida kvinnor att delta i våra Segway turer

Åldergräns:12+ år

Min Längd:140 cm
Min Vikt:40kg
Max Vikt:120kg

Roliga saker att göra med ditt Mastercard

Testa världens bästa träning

Kör ett högintensivt pass med styrketräning och intervaller — ladda sedan om med en smoothie.

Läs mer

Lokalt producerad måltid med franska förtecken

Njut av skogens underbara smaker med någon speciell på Allegrine under en unik händelse med ett vilt & jakt-tema.

Läs mer

Vintage fashion auktion

Få en exklusiv visning av Vintage Fashion auktionen med ett stort urval exklusiva kläder och accessoarer från kända designers som Chanel, Celine, Fendi, Dior och Balenciaga bland många andra.

Läs mer

Sista-minuten på Kungliga Operan

Få tips så fort det dyker upp på biljetter på Kungliga Operan.

Läs mer

Kockens hemligheter

Lär dig kocken Marco Baudones Rotisserie hemligheter hos Mama.

Läs mer

10% på Nordic Light

Samt gratis romprovning.

Läs mer

Frukostsamtal

Få massor av tips på hur man förbereder måltider på ett miljövänligt sätt, med vägledning av två trendsättare inom svensk gastronomi.

Läs mer