Djurönäset – spahotell i Stockholms skärgård

Vill du uppleva vår vackra östkust från dess bästa sida? Då är Djurönäset Spahotell som är beläget i Stockholms skärgård det perfekta valet för dig. Här kan du koppla av och ladda om i en vacker miljö både sommar som vinter. Hotellet ligger bara 5 minuter från Stavsnäs vinterhamn och en endast 2 minuters bilfärd från Vita grindarna. Djurönäset ligger som nämnt i skärgården med närhet till att besöka områden runt omkring som till exempel härliga Gustavsberg. Med bara ett kort bilfärd så är du även inne i stadskärnan och kan uppleva allt vad Stockholm har att erbjuda där. 

Pris: ca 1200 SEK/natt för två personer

Om hotellet

De ljusa och vackra rummen på hotellet är alla utrustade med platt-TV och gratis WIFI för alla gäster. Det finns även en hel del aktiviteter att roa sig med under din vistelse här. För dig som gillar att vara aktiv även på semestern så finns det utomhustennis, cykeluthyrning och en träningslokal. Det finns också som namnet redan avslöjar ett härligt och avslappnande spa på hotellet. Här hittar du både inomhus- och utomhuspool, ångbastu och torr bastu och på sommaren kan du njuta avskiljt av den privata stranden.

Mat

Här serveras det en välsmakande gratis frukostbuffé till alla gäster varje dag. Det finns även ett mysigt café och picknickområde på Djurönäset där du kan fika och ha en trevlig stund. 

Tjänster

Här kan du även boka in affärsresan för inspirerande och trevliga möte med kollegor i något av konferensrummen. Receptionen är öppen dygnet runt för att du ska ha en så trevlig vistelse som möjligt. Om du vill resa med ditt husdjur så är de välkomna här på Djurönäset. Det är bara att kontakta hotellet så löser de det åt dig. Det finns även gratis parkering utanför hotellet så du behöver inte fundera på vart du ska ställa bilen.

Boka här

Information

Vad vill du göra?

Datum