eFoil mitt i Stockholm

Vill du vara med om en spännande upplevelse på vattnet? Eller vet du någon som älskar nya adrenalinkickar? Unna dig själv eller en god vän en upplevelse på eFoil mitt i Stockholm!

Händer under eFoil-upplevelsen

eFoil är det relativt nya fenomenet där man glider fram över vattenytan på en elektrisk hydrofoi, och tillsammans med Surfbussen kan du få känna den häftiga känslan av att flyga fram över vattenytan, uppburen av vingar som ligger under vattnet. Under upplevelsen lär du dig både grundläggande teknik för att hantera brädan och får sedan ge dig ut på öppet vatten och utforska möjligheterna med eFoil.

TIPS! Passar perfekt att ge som present till studenten, julklapp eller födelsedagspresent.

Pris: 1990 kr

Tid: 30 min teknikgenomgång + 60 min surf

Ingår: Lån av bräda med handkontroll, våtdräkt, hjälm och flytväst, film och bilder på dig under upplevelsen.

Efoil Stockholm surfbussen

Vad är eFoil surfing?

eFoil är den senaste trenden inom surfing. Under upplevelsen svävar du fram på vattenytan med en elektrisk hydrofoi som bärs upp av vingar under vattenytan. Surfbrädan är kopplad till ett handhållet gasreglage så du själv kan bestämma hastigheten, som kan vara upp till 40 km/h. Det kan ta lite tid att hitta rätt balans och hantera hastigheten men i samband med upplevelsen får du hjälp av proffs.

Mer om Surfbussen

Surfbussen är experter på vattenaktiviteter. Förutom eFoil så arrangerar de även upplevelser från kitesurfing till wakesurf och SUP-paddling. Förutom upplevelser erbjuder företaget en välsorterad butik med det mesta inom vattensport. Surfbussen håller även till i Malmö, Öland, Båstad och Gotland.

Boka här

Information

Adress: Kungsholms strand

Pris: 1990 kr

Vad vill du göra?

Datum