Elbåtstur i Stockholm

Utforska Stockholm från ett annat perspektiv med en guidad tur i en eldriven båt. Driv förbi Vasamuseet, ABBA-museet och Stockholms slott medan du lyssnar på livekommentarer om staden.

Elbåt Stockholm 1

Höjdpunkter

1. Magiska utsikter över Stockholms landmärken.

2. Ta med egen dryck och snack ombord.

3. Lär dig mer om Stockholms historia.

Elbåtstur

Mer om båtturen

Få en elektrisk båttur genom Stockholm och slappna av i bekvämlighet medan du lär känna staden från vattnet. Lyssna på kommentarer om varje plats och färdas från hamnarna till ikoniska sevärdheter. Se utsidan av Vasamuseet, Stockholms slott och Skansen.

Förflyttar dig till framsidan av Stockholms slott för att möta din vänliga guide och grupp för dagen. Kliv ombord på din båt och sätt dig ner när du börjar driva vidare in i staden.

Kryssa längs Djurgårdens brunnskanal och beundra den frodiga grönskanalen när du seglar under låga broar. Njut av din egen mat och dryck medan du lyssnar på livekommentarer om varje plats.

Driv in dig i berättelsen om Stockholm och känn underverket när du driver förbi Nordiska museets tornspiror. Spela upp en liten scen på båten som passerar Kungliga Dramatiska Teatern och sjung en sång utanför ABBA The Museum.

Turen går i alla väder,

Information

Adress: Kungliga slottet

Pris: 280 kr

Vad vill du göra?

Datum