Escape stories

Stockholms roligaste gruppaktivitet är ett Escape Room! Har ni vad som krävs för att lösa mysteriet och klara av uppdraget? Samla dina vänner, familj eller kollegor och förbered er på en upplevelse utöver det vanliga! Prova på våra unika rum, eller ta er an vår nya utmaning: The Da Vinci Quest, som spelas utomhus i Stockholms innerstad!

Spelen

The Last Manuscript - Thumbnail 1

Sekten som mördade författaren är på väg till hans lägenhet för att undanröja de sista bevisen mot dem. Nu är det upp till er att se till att hans livsverk räddas och hans död inte var förgäves. Men allt är inte som det verkar i denna mystiska lägenhet. Har ni vad som krävs för lösa pusslen, och vem hinner först till det sista manuskriptet?

                                                                                                          Pris: fr 250 kr                                                                    

The Break in - Thumbnail 1

Ett sista jobb, och ett liv i överflöd är äntligen inom räckhåll. På Private Esori Bank förvaras endast de högst säkerhetsklassade dokumenten. En bank som sägs vara omöjlig att bryta sig in i, men så har de ju heller aldrig träffat på er förut. Tillsammans med en hacker och en mutad banktjänsteman sätts nu Sveriges största kupp igång. En timme är tiden ni har på er, har ni vad som krävs?

Pris: fr 250 kr

cover_up_thumbnail_3

Ett dygn har passerat sedan det ofattbara hände, Sveriges statsminister sköts till döds på öppen gata.
Chocken har knappt hunnit lägga sig innan nästa nyhet kommer: den misstänkte mördaren har flytt från sin häktescell och uttalat ett bombhot. Ert specialteam är nu vår enda chans för att undvika en till tragedi, men tiden är knapp! Boka upp dig på The Cover Up via länken nedan

Pris: fr 250 kr

Nyhet

The Da Vinci Quest

The Da Vinci Quest är vårt första utomhusspel! Uppbyggt på samma sätt som våra populära Escape Rooms kräver det samarbete, kommunikation och logiskt tänkande. Men istället för att söka igenom ett rum har ni hela Stockholms innerstad som spelplan! 

Pris: 300 kr

Läs mer

Mer om Escape Stories

”Sveriges bästa Escape Room” – Tripadvisor

Stockholms roligaste gruppaktivitet är ett Escape Room!
Konceptet är enkelt: Du och ditt team anförtros ett uppdrag och blir instängda i ett till synes vanligt rum. Efter en närmre titt visar det sig dock vara mycket mer än så! Våra rum är intellektuella äventyr, fyllda med pussel, gåtor och mysterier. Allt måste lösas för att ni ska ha en chans att klara av ert uppdrag, och ta er ut ur rummet på mindre än 60 minuter!

Våra spel kräver inga förkunskaper eller oömma kläder och kan även spelas på engelska. Vissa uppgifter kräver samarbete och kommunikation, andra fokuserar på logiskt tänkande och kreativitet. Oavsett spel garanteras ni en upplevelse utöver det vanliga! Adrenalinpåslag utlovas, det är långt ifrån alla som klarar sig…

Escape Stories ligger i centrala Stockholm, och vi har haft möjligheten att inspireras av vår egen lokalhistoria vid utformandet av våra spel, vilket ger dem en extra dimension! Escape Stories passar många tillfällen, från teambuilding för företag till möhippor och svensexor som vill testa något nytt. Eller varför inte bara samla ihop några nyfikna kompisar och pröva! Varmt välkomna till oss!