Familjeaktiviteter i Stockholm

Hitta roliga saker att göra med familjen. Tips till alla vare sig du är stor eller liten.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om familjeaktiviteter i Stockholm

Stockholm har ett stort utbud för familjen. I och runt staden hittar du nöjesfält, djurparker, badplatser, lekland och massor av annat spännande att hitta på. Oavsett ålder på barnen finns det garanterat något att uppleva.

I Stockholm hittar du exempelvis Gröna Lund, Skansen, Långholmen med både historiskt fängelse och badstrand, Tantolunden med minigolf, lekpark, öppna gröna fält och badstrand, Rålambshovsparken med lekpark, gröna fält och badstrand. Dessutom hittar du flertalet museum i centrala Stockholm.

Utanför Stockholms innerstad finns ännu fler aktiviteter för familjen. Ett tips är att ta med barnen ut till Stockholm skärgård där det inte bara bjuds på massor av härliga vyer, här hittar du även massor stränder, glass, båtar, äventyr, gamla fort och massor av annat som barnen kan tänkas tycka om.

Arrangerar du event för familjer?

Missta inte möjligheten att dela allt kul som händer hos er. Genom att skapa ett företagskonto på Vad händer i Sverige kan du utan kostnad publicera alla era event och aktiviteter. Skapa konto HÄR