Familjevandring på Skansen med guide

Upptäck Skansen spännande värld! En värld full av djur och kultur, en favorit bland stockholmare och besökare som passerar genom staden. Det är inte bara ett museum och en utställning av Sveriges förflutna och nutid, utan är också hemmet för Stockholms djurpark och värd för djur som är infödda i Skandinavien.

Sveriges historia

På denna guidade tur kommer du att bli introducerad till Sveriges historia och du kommer att få reda på hur svenskarna en gång levde enligt de skiftande årstiderna. Utforska livet genom seder, traditioner, arbete, fester och vardagsliv för förflutna tider. Under turen kommer du se traditionella svenska hus, gårdar och få en känsla av hur det var att leva förr i tiden.

Detta är också en plats där festliga tillfällen firas under hela året. Det livliga aktivitetsprogrammet inkluderar sång, dans, konserter på sommaren och julmarknader på vintern med dans runt julgranen.

Skansen

Utomhusmuseum med vilda djur

Som världens enda utomhusmuseum med vilda djur får du också uppleva nordiskt vilda djur och se sällsynta raser, husdjur och exotiska varelser. Gå med på en turné som tar dig med på en äventyrlig resa genom svensk historia medan du njuter av rekreationsutrymmen som gör Skansen till en populär attraktion året runt. Bland djuren hittar du bland annat varg, lodjur, älg, björn med flera.

Skansen djurpark

Praktisk info

Priser
Vuxen: 600 kr
Barn: 530 kr

Turen håller på i ca 2 timmar och i priset ingår förtur i biljettkön samt guide (som pratar engelska). Denna aktivitet kan du göra med rullstol även om branta backar kan förekomma. Inne på Skansen finns det möjlighet att köpa mat, dryck och snacks på flertalet platser.

Boka här

Information

Adress: Djurgården

Pris: 600 kr

Vad vill du göra?

Datum