Februari i Stockholm

Alla hjärtans dag, vinteraktiviteter och annat kul i februari. Vi har sammanställt våra favoriter så du kan upptäcka roliga att göra denna månad.Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.Vad vill du göra?

Datum

Vad händer i februari

Nu börjar förhoppningsvis våren göra sig påmind i Stockholm men än är det för tidigt att ge sig ut på stadens gator och torg, om du inte vill gå på en intressant stadsvandring? Romantiken gör dig även synlig i februari då Alla hjärtans dag äger rum, hitta tips på romantiska restauranger och weekendupplevelser, kanske ger du bort en kärleksfull upplevelsepresent?

Under månaden så arrangeras löpande konserter, kryssningarafterwork och andra nöjen dit du kan gå med vänner, familj, kollegor eller andra nära och kära.

Mycket nöje!

Anordnar du event eller aktiviteter i februari?

Missa inte möjligheten att medverka i denna guide genom att skapa ett företagskonto på Vad händer i Sverige. Där kan du dela alla dina event och aktiviteter utan kostnad. Här kan du skapa konto