Fira hållbar mat med kocken Paul Svensson

Lev ett mer hållbart liv med hjälp av kocken, kokboksförfattaren och TV-värden Paul Svensson, känd för sitt fokus på zero waste. Under en virtuell matlagningskurs i Stockholms Huvudsta Trädgård kommer Paul att lära dig hur man konserverar och lagrar grönsaker för vintern, samt hur man byter innehållet i klassiska rätter, något som ger dig variation i dina egna skapelser. Han visar dig också hur du lagar grönsaker på nya, läckra sätt, inklusive laktosjästa grönsaker, honungskonserver, grönsakskonfit och mer. Du får en ny respekt för miljön – och några läckra recept.

  • Delta i en virtuell matlagningskurs med kocken Paul Svensson
  • Lär dig hur man konserverar grönsaker för vintern
  • Få hållbara och läckra recept
Boka här
Taggar:Digitalt eventHållbar matMatlagningskursPaul Svensson

Information

Adress: Digitalt

Vad vill du göra?

Datum