Flyg luftballong

De första luftballongerna steg till väders i slutet av 1700-talet och har sedan dess behållit sin attraktionskraft. Luftballonger flyger enligt principen “lättare än luft”, vilket sker genom att värma upp luft eller genom att använda en lätt gas. Innan en ballongflygning vet man aldrig var man kommer att flyga, vad man kommer att se och var man kommer att landa. Luftballonger följer alltid i vindens riktning och hastighet.

Just att det är naturlagarna som styr är tjusningen med ballongflyg. Du kommer uppleva en unik känsla av stillhet när ballongen långsamt lyfter från marken, utan att något motorbuller stör upplevelsen. Väl uppe i luften infinner sig en känsla av total frihet, när världen under er plötsligt ser ut att tillhöra en miniatyrvärld. En känsla av att du är ett med omgivningen infinner sig.

Innan flygturen startar hjälps ni tillsammans åt att montera och blåsa upp ballongen. Själva flygturen varar i cirka en timme, väl nere på marken igen får ni pusta ut med ett glas bubbel och lite snacks. Diplom kommer att delas ut till alla modiga deltagare.

Att flyga luftballong är en unik upplevelse som inte lämnar någon oberörd. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse som skapar minnen för livet!

Boka här
Taggar:AktiviteterEnköpingGöteborgHelsingborgHögsäterLidköpingLuftballongLundMalmöMariestadSjöboSkaraSkövdeSommarStockholmStockholm från luftenTrollhättanUddevallaUpplevelsepresenterUpplevelserUppsalaVaraVårbergVårgårda

Information

Adress: Se bokning

Pris: 2195 kr

Vad vill du göra?

Datum