Företagsaktiviteter i Stockholm

Dags att hitta på något kul med kollegorna? Skapa en stark teamkänsla genom att hitta på roliga saker tillsammans. Nedan hittar du tips på saker ni kan göra.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om företagsaktiviteter i Stockholm

Denna sida syftar till att hjälpa företag hitta seminarium, föreläsning, aktiviteter och annat som kan vara användbart som företag. Vi får dagligen in tips på aktiviteter och evenemang som passar företaget. Det kan vara alltifrån kryssningar och bowlingkvällar till fartfyllda upplevelser eller varför inte en skön standupkväll?

Stockholm har annars ett gediget utbud av möjligheter till konferens och andra typer av evenemang som syftar till att utbilda personal samt stärka företagskänslan hos anställda. Via denna sida kommer du även hitta erbjudanden till dig som företag, vilket hjälper till att spara in på företagets resurser.

Mycket nöje önskar vi på Vad händer i Stockholm!

Arrangerar du aktiviteter för företag?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR

Kolla in vår samarbetspartner

Vi jobbar med företag Addexpansion som löpande utbildar oss inom digital marknadsföring och framförallt affiliate marketing så att vi kan erbjuda företag med arrangörskonto hos oss ännu mer värde. Du kan läsa mer om Addexpansion här