Första Klubb 20TAL med sista numret 10TAL!

Fest och program i Scalateaterns foajé den 25:e februari kl 19.30!

Nu tar 10TAL/20TAL första steget in i tjugotalet och vill samtidigt avtacka 10-talet med release av sista numret av Tidskriften 10TAL, »Hitta hem«. Om du förköper numret får du det i handen på festen och dessutom fri entré.

Flera av numrets medverkande framträder under kvällen. Författaren och spoken word-artisten Alma Kirlic framför delar av sin självupplevda berättelse om när hon blev fast en längre under tid i Kina utan pass, helt ensam och utan att ha någon som kunde språket vid sin sida. I numret återfinns den absurda och humoristiska texten som 10TAL beställde och som nu har inspirerat Alma Kirlic till att skriva en roman om sina upplevelser, nu under arbete.

En annan av Klubb 20TALs spännande gäster är numrets debutant, Kaberi Mitra. Mitras poesi berör psykisk ohälsa, och tar sig formen av minnesbilder färgade av sorg och skam. Vad gör man när ens nära och kära lider av psykiska sjukdomar?

Första Klubb 20TAL blir en kväll om att komma bort, vara vilse, komma ut och att hitta hem. Under kvällen sker korsbefruktande möten mellan konstarterna vilket varit ett signum för tidskriftens klubb under 40 år. Prosa och poesin möter musik, dans och teater och däremellan blir det mingel i baren mellan generationer, och festen fortsätter in i natten för dem som vill. Alla är välkomna!

Boka här
Taggar:Februari

Information

Adress: Wallingatan 32-34

Pris: 60 kr

Datum:
25 februari 2020 - 19:30

Vad vill du göra?

Datum