Framgångskursen: Skapa världens bästa säljteam

KURS FÖR SÄLJLEDARE OCH SÄLJCHEFER
10-11 mars, Stockholm

Vill du skapa det bästa säljteamet i branschen? Då ska du ta chansen nu!

Framgångskursen: Skapa världens bästa säljteam, är en två-dagars sälj- och ledarskapsutbildning som kommer hjälpa dig att få insikter i hur du kan öka försäljningen på företaget.

Även om de flesta säljare idag vet vad som krävs för att lyckas är det alltid bra att påminnas om vad som verkligen skapar framgång hos en säljare. Under workshopen går vi igenom säljmetodiken steg för steg och kombinerar det med konkret kunskap, tydliga verktyg och allmänna råd och tips. Till detta kommer gemensamma diskussioner, idéutbyte och en mängd inspiration. Resultatet blir en konkret och kraftfull handlingsplan som garanterat kommer att ge ökad försäljningen för företaget.

Peppe Ekmark är mannen som lyckades ta Metros säljkår från 27:e till 2:a plats i listan över Sveriges bästa säljkårer i mediebranschen på 4 månader. Han lyckades även ge MTG en tillväxt på 300%, utan att missa ett enda kvartalsmål under 6 år. Allt detta i en tid när övriga mediebranschen stod still.

Ge mig två dagar med dig och jag lovar att du sedan kommer skapa resultat som tidigare känts omöjliga. Efter dessa två dagar kommer du att vara utrustad med nya verktyg och kunskaper som gör att du både kommer kunna sälja bättre samt skapa en säljavdelning som kommer skapa resultat du inte tidigare trodde var möjligt.

Boka här
Taggar:FöretagsaktiviteterKurserMarsSäljkursStockholmUtbildning

Information

Adress: Stockholm

Pris: 8900 kr

Datum:
10 mars 2020 - 09:00

Vad vill du göra?

Datum