Fröken Elvis & Giganterna

Fröken Elvis har blivit ett av våra mest älskade liveband. Med utsålda turnéer och publikrekord över hela Sverige. Med sin genuina värme och humor låter Fröken Elvis publiken lyssna till svenska, träffande texter i lekfulla arrangemang där hela känslospektrat och spelglädjen ges utrymme, både på skiva och på scen.

Nu får vi uppleva en konsert i föreställningsformat med svängiga arrangemang. Musik med humor, värme, lite allvar, och en jädra massa instrument.

Fröken Elvis är tillbaka med ny skiva OCH ny föreställning! Men hur toppar man egentligen Kungen? Jo, med Giganter såklart! Och det är inte vilka giganter som helst som presenteras. Fröken Elvis har den här gången tagit sig an musik av klassiska tonsättare, men det utan att det på något sätt blir stramt eller högtidligt. Nej, glatt spelas Chopin på sked och gaffel, och Beethovens ”Für Elise” får minst sagt ny kostym i en typ av upptempo klezmer-variant!

Medverkande:
Camilla Fritzén – sång, översättning, text
Lisa Bodelius – trombon, kontrabas, piano, dragspel, slagverk, körsång, översättning, text
Maria Olsson – trumset, slagverk, körsång
Josefin Berge – gitarr, körsång, piano
Sanna Andersson – kontrabas, körsång, ukulele, gitarr, dragspel, munspel

Lördagen 17 september klockan 11-21 firar vi i Dieselverkstaden att vi varit kulturhus i 20 år!
Det händer en himla massa olika saker under hela dagen, dessutom är det Nobelberget marknad så kom hit och fira med oss! Somligt kostar men mycket är gratis. Ta dig gärna hit med cykel, lokaltrafik eller till fots om du har möjlighet!
Hela programmet hittar du här.

Boka här
Taggar:ElvisHumorKlassisk musikKonserterLivemusikNackaSeptemberSicklaStockholm

Information

Adress: Marcusplatsen 17

Pris: 285 kr

Datum:
17 september 2022 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum