Gin & Tonic Workshop på Stockholms Bränneri

Upplev en Gin & Tonic Workshop på Stockholms Bränneri. Råkar din favoritdrink vara Gin & Tonic? Då är det här något för dig! Bjud med någon du vet som uppskattar denna drink lika mycket som du och upplev en smakrik workshop på Stockholms Bränneri. Här ni får veta mer om historien bakom den klassiska drinken, nya tonic-trender, bränneriets egen gin, samt hur du skapar magi med ingredienserna och får fram de bästa smakkombinationerna.

Pris: 495 kr

Detta ingår:

  • 2 timmars workshop
  • Välkomstdrink
  • Historien om tonic, gin och Stockholms Bränneri
  • Tonic-provning
  • Guidad mixning av tre olika Gin & Tonic

Gin & Tonic Workshop på Stockholms Bränneri

Händer under Gin & Tonic workshopen

Du anländer till den gamla verkstaden som numera är Stockholms första hantverks-distilleri. Upplevelsen börjar med att provsmaka olika tonics för att komma in i smakerna. När ni har provsmakat sex svenska tonics är det dags för kvällens höjdpunkt – att experimentera er fram till tre fantastiska Gin & Tonics! Ni får dessutom varsin goodiebag, som innehåller tre av era personliga favorit-tonics så att ni kan fortsätta experimentera hemma.

Stockholms Bränneri

Stockholms bränneri är Sveriges första hantverks-distilleri och ligger i en gammal Jaguar-verkstad på Södermalm i Stockholm. Här tillverkas hantverks-gin med smakinfluenser från såväl den nordiska kulturen som omgivningarna i närområdet. Produktionen består till största del av gin, men sortimentet har även utökats med bland annat akvavit och aperitif. De startade 2016 och har sedan dess skapat sig ett starkt varumärke med stor efterfrågan, men trots det behåller Stockholms Bränneri den småskaliga produktionen med fokus på hantverket.  Produkterna levereras fortfarande med el-moppe till krogar runtom i Stockholm, som ger en personlig upplevelse.

Det här kommer både bli en lärorik och smakrik upplevelse. Där du får en massa nya kunskaper att ta med dig nästa gång du ska blanda drinkar och bjuda över dina vänner på Gin & Tonics. En härlig och minnesvärd workshop för alla gin-älskare!

Boka här

Information

Adress: Södermalm

Pris: 495 kr

Vad vill du göra?

Datum