Guidad kajaktur i Stockholms skärgård

Upplev en guidad kajaktur i Stockholms skärgård tillsammans med en vän eller partner. Det blir en härlig avstickare från storstaden under en dag, där ni får upptäcka naturen som är precis runt hörnet, fast på en kajak med True Nature Sweden.

Pris: fr 1050 kr / person

Varaktighet: Cirka 8 timmar

Tillgänglighet: April-oktober

Ort: Stockholm

Upplevelsen sker på engelska.

Det här ingår i upplevelsen:

6 timmars guidad tur i havskajak i Stockholms skärgård

Genomgång av säkerhet och teknik innan ni beger er ut i kajakerna

Paddling från ö till ö med slående utsikt över den vackra naturen

Möjlighet att få se sälar

Simning och bad i Östersjön för den som vill

Kortare vandring till en utsiktsplats

Lunch som tillagas över öppen eld

Guidad kajaktur i Stockholms skärgård

Händer under kajak-upplevelsen

Sätt paddeln i vattnet och glid fram på den blanka ytan bland otaliga kobbar och skär. När magen börjar kurra stannar ni till på en ö för att laga lunch över öppen eld. Paddlingen fortsätter sedan, med ytterligare ett stopp för en kortare vandring till en utsiktsplats med slående vyer. Om vädret tillåter kan ni ta ett svalkande dopp i Östersjön och med lite tur kanske ni får syn på några sälar under dagen!

Mer om True Nature Sweden

True Nature Sweden grundades 2016 av William Gilman. Han är ursprungeligen från Belgien och har rest runt i världen i 5 år med endast ryggsäck och tält. Och tillbringade även år i hjärtat av den svenska naturen innan han bestämde sig för att dela med sig av sin passion. True Nature Sweden vill att fler ska få chans att uppleva den svenska naturen och erbjuder förutom kajak även bland annat mountainbiking, expedition i Padjelanta nationalpark i Lapplands fjäll och olika utflykter med varierande svårighetsgrad.

Upplev en guidad kajaktur i Stockholms skärgård med True Nature Sweden. Det kommer bli en härlig dag fylld av vacker natur!

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 1050 kr

Vad vill du göra?

Datum