Guidad kvällsvandring i Tyresta nationalpark

Häng med på en kvällsvandring i Tyresta nationalpark i Stockholm i sommar. Njut av vacker natur, beskåda ett varierat djurliv och koppla av från vardagens stress i denna rogivande upplevelse.

Utforska Tyresta nationalparkens vackra omgivningar och natur på en kvällsvandring. Våga dig in i de urgamla skogarna och bevittna ett varierat djurliv. Njut av en traditionell svensk picknick på en avskild plats.

Höjdpunkter:

1.Upplev ett vackert landskap

2.Få chansen att upptäcka vilda djur

3.Traditionell svensk picknick

Bokning

Händer under kvällsvandringen

Upplev en oförglömlig kvällsvandring i Stockholms natur!

Turen tar dig med på ett äventyr genom den gamla skogen i Tyresta nationalpark. Turen börjar i centrala Stockholm, härifrån kör vi via kollektivtrafik in i vildmarken.

När skymningen lägger sig ger du dig ut till fots för att utforska skogens hjärta, den perfekta tidpunkten för att fånga glimtar av vilda djur i deras naturliga miljö. Guiden kommer att leda dig bort från de upptrampade stigarna och in i skogens djup och dela med sig av sina kunskaper och sin passion för miljön.

Du kommer att upptäcka dolda pärlor och hemliga platser som få människor får se samtidigt som du lär dig mer om de olika vilda djuren som omger dig. I slutet av vandringen bjuds ni på en traditionell svensk picknick på en vacker och avskild plats.

Praktisk info

Researrangören har åtagit sig att arbeta för hållbarhet och minimera påverkan på miljön.

Denna miljövänliga tur är ett ansvarsfullt sätt att utforska vildmarken och samtidigt njuta av naturens skönhet.

Guiden talar engelska och svenska.

Läs mer och boka på: https://www.getyourguide.se/stockholm-l50/eveningsunset-hike-in-tyresta-national-park-t459446/

Information

Adress: Tyresta nationalpark

Boka: Boka nu

Pris: 1200 kr

Vad vill du göra?

Datum