Guidad tur med mountainbike i skogen

Turen börjar kl. 10.00 från researrangörens kontor med en genomgång av cyklarna. Dubbelkolla så att allting känns bekvämt innan du ger dig av mot skogen. Efter 6 minuter på vägen anländer du till början av skogen. Här får du känna doften av tallskog, se de gröna löven och höra fåglarna sjunga runtomkring dig.

Utmana dig på skogsbanor

Det finns många olika banor som passar alla nivåer av erfarenhet och din guide väljer den bana som passar dig bäst. Du är välkommen att öka farten och prova på några hopp. Några delar av banorna är mer tekniska men dig guide visar dig gärna hur du ska hantera dessa sträckor. Den steniga omgivningen djupt in i skogen kan ibland vara torr, ibland lerig, kall på vintern och varm på sommaren. Gör sedan ett uppehåll för lunch, under vilket mackor, kaffe och kakor finns tillgängligt.

Avsluta med ett dopp sommartid

I slutet av turen har du möjlighet att ta ett uppfriskande dopp i sjön. Garanterat ett perfekt sätt att avsluta en sommardag på. Du återvänder omkring kl. 14.00, efter att ha upplevt den fantastiska naturen som Sverige har att erbjuda.

Pris: 1290 kr

Bilder från mountainbike-upplevelsen

Mountainbike Mountainbike skogen Mountainbike vinter

Boka här
Taggar:AprilAugustiÄventyrCykel & mountainbikeDecemberFebruariHöstHöstlovJanuariJuliJuniMajMarsNaturNovemberOktoberSeptemberSöderortSommarSpecialSportaktiviteterSportlovetStockholmVårVinter

Information

Adress: Hammarbyhöjden

Pris: 1290 kr

Vad vill du göra?

Datum