Guidad tur med mountainbike i skogen

Upplev en guidad tur med mountainbike i skogen! Delta i en imponerande cykeltur med mountainbike genom skogen alldeles intill Stockholm. Skogen är så stor och har så många olika sträckor att du hade kunnat tillbringa flera dagar här för att hinna upptäcka alla banor!

Mer om upplevelsen

Turen börjar kl. 10.00 från researrangörens kontor med en genomgång av cyklarna. Du dubbelkollar först så att allting känns bekvämt innan du ger dig av mot skogen. Efter 6 minuter på vägen anländer du till början av skogen. Här får du känna doften av tallskog, se de gröna löven och höra fåglarna sjunga runtomkring dig.

Pris: 1290 kr

Utmana dig på skogsbanor

Det finns många olika banor som passar alla nivåer av erfarenhet och din guide väljer den bana som passar dig bäst. Du är välkommen att öka farten och prova på några hopp. Några delar av banorna är mer tekniska men din guide visar dig gärna hur du ska hantera dessa sträckor. Den steniga omgivningen djupt in i skogen kan ibland vara torr, ibland lerig, kall på vintern och varm på sommaren. Vi gör sedan ett välbehövligt uppehåll där du får vila en stund och där vi bjuder på en lättare lunch. Lunchen består av smörgåsar, kaffe och kakor.

Avsluta med ett dopp sommartid

I slutet av turen har du möjlighet att ta ett uppfriskande dopp i sjön. Garanterat ett perfekt sätt att avsluta en sommardag på. VI återvänder omkring kl. 14.00, efter att ha upplevt en dag i den fantastiska naturen som Sverige har att erbjuda.

Praktisk information

Läng på turen: 4 timmar

Mötesplats: Vi möts upp på Ystadsvägen 18, kl. 09:00. Tunnelbanestationen Hammarbyhöjden, gröna linjen, nummer 17, mot Skarpnäck.

Vägbeskrivning: Kliv av tunnelbanan vid station Hammarbyhöjden (mot Skarpnäck), sväng vänster och gå ut från tunnelbanestationen. Du är nu på Malmövägen. Gå åt höger, sväng sedan 90 grader åt vänster och promenera i 5 minuter. Passera kaféet ”Bonne Femme”. Vi träffas vid hörnet.

Detta ingår:

  • Guidad cykeltur med mountainbike
  • Lunch
  • Fika med kaffe och kakor
  • MTB cykel
  • Utrustning (säkerhetsutrustning och ryggsäck)
  • Introduktion till MTB

Bra att veta:

  • Vänligen ta med cykelkläder, cykelskor, regnkläder, solglasögon och gärna kamera (ej större än en smartphone)
Boka här

Information

Adress: Hammarbyhöjden

Pris: 1290 kr

Vad vill du göra?

Datum