Vad händer i Stockholm

Halloween Gröna Lund

Halloween på Gröna Lund

Den 18 oktober är Halloween på Gröna Lund tillbaka och i år bjuder vi på rys och mys för alla åldrar och mängder av blodisande nyheter.

BOKA TIDIGT-RABATT – VARJE DAG!
Nu kan du köpa Halloweeen-biljetter med boka tidigt-rabatt hela augusti och september! Passa på att säkra din biljett till årets Halloween till ett förmånligt pris!

FÄRRE PLATSER, STÖRRE UPPLEVELSE
Nytt för i år att samtliga biljetter är datumstyrda, dvs du köper en biljett till ett specifikt datum. En annan nyhet för i år är att vi har ett begränsat antal biljetter med ett besökstak på 12 500 personer till varje öppetdag då området i år begränsas pga Gröna Lunds ombyggnation. Det innebär att även du som har fri entré (0-6 år och 65+ år) behöver förboka din biljett för att komma in i parken. Detta besökstak gör att vi kan ta hand om och skrämma alla våra gäster på bästa sätt. I år kommer upplevelsen i parken att bli häftigare än någonsin!

ATTRAKTIONER OCH SKRÄCKHUS
Hela tivolit med attraktioner håller öppet, där Lilla Området anpassas för de yngre besökarna med pumpor, häxor, spöken och barnföreställning varje dag. På Stora Området kommer de modigare besökarna bland annat kunna ta del av det hemsökta Skeppet som kommer tillbaka och årets stora skräcknyhet som släpps i september.

ÖPPETTIDER
18-20 okt
25 okt-3 nov

Inspiration till Halloween

Halloween
Idag
I veckan
I helgen
Välj datum
Visa

Inspiration till Halloween

Halloween

Roliga saker att göra med ditt Mastercard

Testa världens bästa träning

Kör ett högintensivt pass med styrketräning och intervaller — ladda sedan om med en smoothie.

Läs mer

Lokalt producerad måltid med franska förtecken

Njut av skogens underbara smaker med någon speciell på Allegrine under en unik händelse med ett vilt & jakt-tema.

Läs mer

Sista-minuten på Kungliga Operan

Få tips så fort det dyker upp på biljetter på Kungliga Operan.

Läs mer

Vintage fashion auktion

Få en exklusiv visning av Vintage Fashion auktionen med ett stort urval exklusiva kläder och accessoarer från kända designers som Chanel, Celine, Fendi, Dior och Balenciaga bland många andra.

Läs mer

10% på Nordic Light

Samt gratis romprovning.

Läs mer

Frukostsamtal

Få massor av tips på hur man förbereder måltider på ett miljövänligt sätt, med vägledning av två trendsättare inom svensk gastronomi.

Läs mer