Upplev ett äkta Hamam

Vill du uppleva ett äkta Hamam tillsammans med någon du tycker om i en vacker miljö? Hamam är den turkiska eller marockanska varianten av ångbad. Behandlingen får dig att släppa på spänningar, öka blodcirkulation och frigöra endorfiner i kroppen, samtidigt som du njuter av värmen, lugnet och vattnet. En totalt avkopplande upplevelse, för kropp och sinne.

Pris: 650 kr

Hamam-Turkiskt-bad

Hamam-behandling

Under en Hamam används ångande värme för att värma upp musklerna, mjuka upp huden och frigöra endorfiner i kroppen. Detta görs i en avslappnad miljö med 40–50 grader och en luftfuktighet på 120%. När kroppen är tillräckligt uppvärmd utförs en helkroppsexfoliering med en kessa skrubbhandske, för att ta bort döda hudceller och ökar blodcirkulationen. Du får efteråt en vårdande och renande inpackning för både kropp och hår med Rhassoul, en naturlig minerallera från Atlasbergen. Behandlingen avslutas sedan med en lätt skummassage. Din hud lämnas ren, mjuk och som ny och du kommer gå ut med en skön avkopplad känsla i hela kroppen.

Traditionen Hamam

Ordet hamam betyder värmespridare och är ett av världens äldsta sätt för rengöring av kroppen. Den kommer ursprungligen från antikens Rom, men blev en viktig del under det Osmanska riket. Där stora byggnader med bassänger byggdes upp och värmdes av hett tegel. Traditionen kom sedan under 1700-talet till Europa, där den finska bastun är en utveckling av den ursprungliga Hamam-ritualen.

Bra att veta innan behandlingen

Hamam är öppet och tillgängligt att besöka året om, för alla över 18 år. En behandling tar ca 40–45 minuter och du ska tänka på att inte äta strax innan du får behandlingen. Hos arrangören i Stockholm genomförs Hamam-skrubbningen på egen hand, eller tillsammans med ditt sällskap.

Så skäm bort din kropp med en unik upplevelse i en vacker och rofylld miljö, tillsammans med någon du tycker om. Hamam-behandlingen kommer få er hud att kännas som ny!

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagFars dagHälsaHamam OrientalMassageMors dagRelaxSpaStockholmSundsvallUpplevelse.comUpplevelsepresenter

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 650 kr

Vad vill du göra?

Datum