HomeQuest – lös ett mysterium med familj och vänner

Åklagarens son försvann och mamman är redo att göra allt som krävs för att hitta sin älskade pojke innan det är för sent. Alla polisenheter är i full beredskap och ni är redo att påbörja utredningen när en plötsligt tanke slår er: hur kan ett barn försvinna i ett samhälle där varje steg kontrolleras av systemet? Vi måste ta reda på det!

Pris: 150 kr

Homequest

Spelinfo

Plats: Digitalt

Spellängd: 60 min

Antal spelare: 2-6 st

Så här fungerar det

  1. Samla ditt team. Det optimala antalet spelare är 2-6 personer per lag. Antal lag är obegränsat.
  2. Boka. I bokningsbekräftelse hittar ni länk till spelapp som ni ska använda under spelets gång för att hitta nya ledtrådar, lösa gåtor och utreda fallet. Ni kan börja spela direkt eller när ni känner för det. Spelet är giltigt i 1 år från inköpsdatum.
  3. Koppla ihop er. Ska ni spela digitalt? Då behöver varje spelare ha både en dator (för kommunikation) och en smartphone (för spelet). Ska hela laget spela i samma rum? Då räcker det med bara smartphone för varje spelare. Men vi rekommenderar att lagledaren använder dator istället för smartphone.
  4. Starta. Vid spelets start ska lagledare öppna länken till spelappen och bjuda in resten av lagmedlemmar till spelet. Spelreglerna finns i själva applikationen. Nedräkningen börjar efter att lagledaren startar spelet.
  5. Utforska. Använd startmaterial tillsammans med spelappen för att hitta nya ledtrådar, lösa gåtor och klara av uppdraget. Ni behöver aktivera eran samarbetsförmåga och problemlösning för att segra!
  6. Segra. Ert mål är att svara på så många frågor som möjligt innan speltiden löper ut. Efter spelet är slut får ni en sammanställning på vad som har hänt för att jämföra med era svar.
Boka här

Information

Adress: Digitalt

Pris: 150 kr

Vad vill du göra?

Datum