Presentkort på fallskärmshoppning

Tänk dig att falla fritt i 200 km/h i mer än 30 sekunder! Fallskärmshoppning ger en nervkittlande känsla när du faller genom molnen medan marken och den vackra utsikten kommer närmre.

Pris: 3500 kr

Orter: Stockholm, Örebro, Sundsvall, Kristianstad, Nyköping

Tillgänglig: Kan genomföras april-oktober. Det går dock bra att boka in sig innan.

Detta ingår: All utrustning som du behöver för att genomföra hoppet. Det ingår även försäkring via Svenska Fallskärmsförbundet.

Det kan även finnas möjlighet att få upplevelsen filmad eller fotad för en extra kostnad.

Händer under fallskärmshoppningen

En hoppledare hälsar dig välkommen och lämnar över dig till instruktören som ger dig all information du behöver innan, under och efter hoppet. Efter genomgången, instruktioner samt påtagande av utrustning, så är det dags att sätta sig i planet. Förutom piloten så kommer du flyga med dina hoppkompisar samt tandempiloten som du genomför hoppet med.

Du sitter i planet i cirka 25 minuter innan ni nått hopphöjden 3000 meter. Så passa på att njuta av utsikten på vägen upp, samt stämma av instruktionerna med din tandempilot. Nästa steg du tar är ut från planet tillsammans med din tandempilot. Ni faller fritt i cirka 30 sekunder och i 200 km/h innan fallskärmen vecklas ut. Sedan skärmflyger ni ner till landningsplatsen vilket är en upplevelse i sig. Skärmflygningen varar i cirka 5 minuter och under tiden kommer du kunna njuta av fantastiska vyer. Ni faller sakta ner mot marken och landningen brukar vara väldigt mjuk.

Bra att veta när du hoppar fallskärm

Du bör ha på dig bekväma kläder och skor som inte ramlar av. Tänk på att det är kallare några tusen meter upp i luften så klä dig lite varmare än du skulle gjort i vanliga fall. Det är även bra om du är utvilad och har ätit ordentligt innan hoppet.

Som en del av förberedelserna så kommer du fylla i en hälsodeklaration där du intygar att du är fullt frisk. Om du har någon åkomma så bör du ta med ditt läkarintyg.

Observera att du måste vara minst 140 cm lång och växa max 100 kg för att få hoppa. Alla under 18 år måste ha målsmans underskrift. Självklart är det även förbjudet att ha druckit alkohol innan hoppet.

Du hoppar tillsammans med en tandempilot som har gått en mycket krävande tandempilotsutbildning och har minst sju års erfarenhet av sporten samt minst 800 hopp gjorda.

Det här blir livets upplevelse, fylld med adrenalin!

Boka här
Taggar:AdrenalinAktiviteterÄventyrFallskärmshoppningFars dagFödelsedagspresentKristianstadNyköpingÖrebroRabatterSödermanlandStockholmSundsvallUpplevelse.comUpplevelsepresenterUpplevelserVästernorrland

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 3500 kr

Vad vill du göra?

Datum