Höstlovsweekend på Sånga

Ett aktivt och roligt dygn tillsammans med plask i poolen, hotellmys och upptäcktsfärder på & kring hela Sånga.

Nu kan ni fira ett makalöst dygn under höstlovet på Sånga, du och din familj, med barn, utan barn, farmor med barnbarn eller bara du med din kära vän. Alla är välkomna!

Vid ankomst på eftermiddagen checkar ni in och lämnar ert bagage på rummet, därefter väntar ett litet äventyr för både stora och små.

Vi har förberett en promenadslinga på 3 km som passar både små som lite större barn. Längs med slingan finns en tipspromenad för hela familjen. I mitten av promenaden hittar ni Jaktstugan, där sprakar elden fint och ni blir serverade varma drycker tillsammans grillad korv och smores (marshmallows, nutella och mariekex). Barnen får gärna grilla sina egna marshmallows, och för dom som vill så får man med hjälp av föräldrarna låna en kniv och tälja sina egna grillpinnar.

Väl tillbaka finns det tid att vara på rummet, leka i ekparken eller bara njuta i vår sjöbastu och pool, någon kanske till och med vågar ta ett höstbad i Mälaren?

Middagen är omsorgsfullt komponerad och kommer i tre serveringar bestående av flera mellanrätter där ett kärleksfullt, modernt och hållbart hantverk skapar magiska matupplevelser gjorda på framförallt lokala och svenska råvaror. Barnen får givetvis en egenkomponerad meny, om dom önskar.

Om det fortfarande finns energi kvar efter middagen väntar lek, tävling och skratt med pingis, biljard och shuffleboard. Det kommer även visas film efter middagen i ett rum nära trädgårdloungen. Där kan barnen mysa i lugn och ro medans du som förälder finns på tryggt avstånd.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en härlig lantlig hotellfrukost som avslut på ett makalöst dygn.

Varmt välkomna!

 

Boka här

Information

Adress: Ekerö

Pris: fr 1890 kr

Datum:
4 november 2023 - 14:00

Vad vill du göra?

Datum