Ice bar och middag för två

Upplev Ice bar och middag för två- Börja din kväll i –5°C med ett besök i en unik och magisk värld, ICEBAR Stockholm. Upplev 40 ton iskonst skapat av Torne Älvs frusna och kristallklara vatten. Efter besöket fortsätter kvällen i värme med en god middag i Nordic Light Hotels restaurang Lykke.

Pris: 740 kr för två personer

Varaktighet: Cirka 2,5 timmar

Plats: Stockholm

Ice bar Stockholm

Om upplevelsen Ice bar och middag för två

Vi bjuder dig på en magisk upplevelse kryddad med kärlek och omsorg mitt i centrala Stockholm.

Utan kontraster vore livet tråkigt. Med den här upplevelsen får ni smaka på både varmt och kallt. ICEBAR sätter tonen med en iskall drink omgivna av häftig iskonst direkt från Torne Älv i Jukkasjärvi. Därefter fortsätter ni kvällen i restaurang Lykke där en valfri varmrätt toppad med massor av kärlek ingår.

Detta ingår

  • En helkväll med en unik upplevelse som börjar i -5°C
  • Inklusive drink och middag
  • Skåla i glas gjorda av is från Torne Älv
  • Valfri varmrätt ingår på restaurang Lykke

Bra att veta

Upplevelsen är för två personer och för alla åldrar. Tillgänglighet: Året om (Isbaren är dock stängd 1-2 veckor i april varje år vid designbyte)

Mer om ICEBAR

Isbarskonceptet ICEBAR BY ICEHOTEL har flyttat ut i världen. I stora metropoler världen över har det serverats iskalla drinkar i isglas med inramning av den vackra iskonsten från Torneälven, i över tio år.

Ibland har barerna varit så kallade pop up-barer som bara finns under en begränsad tid och ibland är isbarerna ett permanent inslag i stadens uteliv under lång tid. Just nu finns det permanenta isbarer inom konceptet ICEBAR BY ICEHOTEL i Jukkasjärvi och i Stockholm. Oavsett var i världen man besöker dessa så är all inredning och glas, gjorda av is från Torneälven. I barerna är det konstant -5 till  -7 grader (!), barernas design skapas av kända konstnärer från hela världen och designen byts ut varje år.
Boka här

Information

Adress: Vasaplan

Pris: 740 kr

Vad vill du göra?

Datum