Integritetspolicy Vad händer i Stockholm

Vad händer i Stockholm samlar in data i syfte att förbättra upplevelsen av hemsidan. Vad händer i Stockholm använder script för annonser, statistik och spårning från andra företag som kan samla in data kring ditt besök på hemsidan. Genom att surfa på Vad händer i Stockholm godkänner du vår integritetspolicy.

Spårning och annonsscript
Vad händer i Stockholm använder script för statistik över trafik på hemsidan samt för intäkter i form av annonser. Dessa script kommer från tredje parts företag som exempelvis Google. Dessa script kan användas för att samla in data kring ditt besök på hemsidan samt visa relevanta annonser även på andra hemsidor du besöker. Statistikscripten används för att förbättra användarupplevelsen på hemsidan och se antal besökare samt beteende på hemsidan. Annonsscripten kan användas för att skapa konverteringsrapporter. Vad händer i Stockholm har inte möjlighet att veta vem du är utan använder enbart dessa script för intäkter och statistik kring användandet av hemsidan. Vad händer i Stockholm använder följande företags script på sin hemsida: Google Analytics, Google Adsense, Facebook, Hotjar, Adglare, Adviral Media och så kallade affiliatenätverk som spårar försäljning på andra hemsidor där besökaren kommit från Vad händer i Stockholm.

Nyhetsbrev
Vad händer i Stockholm erbjuder möjlighet att anmäla sig för nyhetsbrevsutskick. Vi kommer aldrig sälja vidare din e-mailadress till annan part. Nyhetsbrevet används enbart för att tipsa om aktiviteter och evenemang vi tror att du kommer uppskatta. Du kan enkelt avregistrera dig från nyhetsbrevet via länk längst ner i varje nyhetsbrev. När du registrerar dig för nyhetsbrev så kan du även lägga till personlig information som namn.

Företagskonto
Företag har möjlighet att skapa konto på Vad händer i Stockholm i syfte att lägga till event på hemsidan. När företagskonto skapas måste du fylla i din e-mailadress som sedan fungerar som inloggningsuppgift. Vad händer i Stockholm kan komma att skicka ut mail till dig för att informera om saker som händer på hemsidan samt komma med tips kring hur du hittar nya kunder.

Affiliate
Vad händer i Stockholm samarbetar med så kallade affiliateföretag för att generera intäkter. Affiliateföretagen kan komma att spara ditt IP-nummer samt placera en cookie i din webbläsare för att sedan kunna spåra olika aktiviteter på andra hemsidor som Vad händer i Stockholm länkar till. Exempel på aktiviteter kan vara klick, köp eller signup på andra tjänster. Affiliateföretagen spårar ingen personlig information om dig utan används bara för att spåra aktiviteter på andra hemsidor.

Bokningar
Vad händer i Stockholm samarbetar med olika bokningsaktörer där ibland Vad händer i Stockholms varumärke används. När bokningar genomförs kan information om vem som bokat delas med Vad händer i Stockholm och blir då så kallat personuppgiftsbiträde. Vad händer i Stockholm kan även i vissa fall hantera personuppgifter i samband med bokningar. Information kring bokningar hanteras med högsta varsamhet och används inte i några andra sammanhang än för eventuell support kring bokningen.

Om du har frågor gällande vår integritetspolicy kan du kontakta joakim@vadhanderistockholm.se (VD)

Ansvarigt företag för Vad händer i Stockholm:
GUGO AB
559004-1736

Kontakt: joakim@vadhanderistockholm.se