Inträde till Fotografiska

Besök Fotografiska, en levande plats för fotografering, matupplevelser och inspiration. Njut av fotografi och bildkonst i världsklass från hela världen – från de mest välkända fotograferna till den nya generationen bildskapare.

Ta en kaffe eller lunch på bistron och den prisbelönta restaurangen. Beundra fantastisk utsikt över staden och umgås med Studio Live-musiksessioner till sent på natten med drinkar från baren.

Njut av museets utmärkta läge på Stadsgården, där Östersjön möter centrala Stockholm och täcker 2 500 kvadratmeter utställningsyta. Besök presentbutiken där du kan köpa fotokonst, böcker, presenter och mer.

Pris: 179 kr

Fotografiska

Händer på Fotografiska

Fotografiska är mer än bara ett konstmuseum. Du hittar förvisso utställningar från världskända fotografer och konstnärer men det är helhetsupplevelsen som gör Fotografiska speciellt. Här finns en magisk utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Gamla Stan. Du kan sitta och njuta av god mat och dryck samtidigt som du smälter den vackra utsikten och konsten. Stockholmarna kommer hit för en trevlig afterwork, en trevlig lördagsmiddag eller för att uppleva konstutställningarna.

Bland utställningarna så hittar du dels framtida konst som NFT:er eller från berömdheter som Andy Warhol. Det arrangeras flera utställningar samtidigt så kommer sannolikt hitta något som intresserar dig. Utställningarna byts ut med jämna mellanrum.

Restaurangen på Fotografiska

Fotografiska erbjuder prisbelönt mat. Köket fokuserar på mycket på hållbart och växtbaserat och 2021 belönades de med Guide Michelins Gröna stjärna och samma år utsågs restaurangen även till Sveriges bästa och mest hållbara restaurang av 360 Eat Guide. Kockarna strävar efter att utforska råvarornas fulla potential och erbjuda innovativa smakupplevelser.

Observera att du behöver en entrébiljett för att besöka restaurangen.

Evenemang på Fotografiska

På museets livescen arrangeras olika former av upplevelser och inspiration. Det kan vara livemusik, workshops, guidade visningar eller artist talks. Scenen ska erbjuda ett levande program som skapas tillsammans med besökarna.

Boka här

Information

Adress: Södermalm

Pris: 179 kr

Vad vill du göra?

Datum