Julkryssning 23 december

Årets sista långtur med Ångfartyget Blidösund!

Dag före doppare dagen har du möjlighet åka med på den klassiska vinterresan med ångfartyget Blidösund. Detta är den sista långturen för 2022  och ombord kommer det bli gemytligt trångt med både rundturspassagerare och julfirare påväg till sina stugor i skärgården.

Restaurangen är självklart öppen under denna resa, och i 1:a klass matsalarna finns det olika sittningstider att välja mellan. När du köper båtbiljett till denna tur så kan du passa på att boka tillsammans med en bordsreservation i restaurangen. Kom ihåg att vara observant så du väljer en sittningstid som passar din resa, detta beror på vilken brygga du kliver på och av! Blidösunds café och bar är också öppen, med servering av lättare tilltugg, fika och drycker.

Tomten är ombord

Ombord bjuds alla gäster på varm glögg, och önskar du vara med på julklappsutdelningen kommer Tomten dela ut julklappar till dig som lagt ett eget packet i säcken. Det är valfritt att delta i julklappsutdelningen, och ger du ett paket kommer du få ett paket tillbaka.

Program

Denna heldagstur avgår kl 11:00 från Skeppsbrokajen i Stockholm, kajplats 101 nedanför Slottet. Det finns möjlighet att kliva ombord på olika bryggor längs vägen, så som Vaxholm, Björnhuvud, Vagnsunda – se hela turlistan i högerfältet. Kryssningen går mellan dom olika bryggorna i Blidösundet, om det är en kall vinter och isen har hunnit lägga sig så kommer turen istället gå via Furusundsleden upp till Norrsund. Ankomsttiden till Norrsund är kl 15:00, därefter vänder ångfartyget Blidösund och går åter mot Stockholm. Cirka kl 19:15 är Blidösund tillbaka på hemmakaj Skeppsbrokajen i Stockholm.

SITTNINGSTIDER I MATSALEN

Kom ihåg att förboka din plats i matsalen om du vill vara garanterad en härlig måltid längs turen!

1a sittningen – kl 10:30-12:30

2a sittningen – kl 12:45-14:45

3e sittningen – kl 15:00-17:00

4e sittningen – kl 17:15-19:15

 

Matsalongen på Blidösund

Boka här

Information

Adress: Skeppsbron kajplats 102

Boka: Köp båtbiljett och boka bord i restaurangen här!

Pris: 0-499 kr kr

Datum:
23 december 2022 - 11:00

Vad vill du göra?

Datum