Vad händer i Stockholm

Jullunch

Jullunch till förmån för Stockholms hemlösa

Årets godaste jullunch med Stockholms Stadsmission och Smaka på Stockholm!

Den 20 december är det dags för vår årliga jullunch med insamling till förmån för Stockholms hemlösa framför stora scenen i Kungsträdgården kl. 11.00-14.00. Härlig gröt och julsmörgås (skinka eller vego) för 100kr per person.

Samla ihop gänget, kom ner till Kungsan och njut av vår stämningsfulla jullunch, serverad av ett helt gäng alldeles underbart överkvalificerade grötvärmare och skinkgriljerare så som Frida Ronge, Martin Berg, Malin Söderström, Ulrika Brydling och många fler. Även i år är kommer Mathias Dahlgrens med sitt goda vegetariska alternativ till skinkan! Mellan 12.00 och 13.00 bjuds det också på julstämning från scenen.

Som vanligt gäller specialerbjudandet ”Kom 1 – Betala för 2” så att vi kan bjuda alla som lever i hemlöshet på en värmande jullunch. Tack vare att alla ställer upp gratis med allt från råvaror och maskiner till sin tid, så går var enda krona oavkortat till Stadsmissionen.

Vi tar tacksamt emot julklappar så som underkläder, varma kläder, strumpor, hygienartiklar (engångsrakhyvlar, rakgel, tandborstar etc.), presentkort på affärer som säljer tidigare nämnda varor. Dessvärre kan inte julklapparna vara inslagna då de sorteras av Stadsmissionen.
Ta INTE med begagnade kläder, vi har ingen möjlighet att ta emot dem i Kungsan!

Samla ihop familj, vänner och kollegor och njut av den godaste lunchen i år!

Kan du inte komma men vill vara med att bidra lite extra till Stockholms Stadsmission:
Swisha valfritt belopp till 9003518
Plusgiro: 90 03 51-8
Bankgiro: 900-3518

Stockholmsupplevelse i julklapp

Spaka ett flygplan

Vikingamiddag på Aifur

Standup för två

Chokladmassage

VR upplevelse

Kör Ferrari eller Lamborghini