Kanotäventyr i Bogesunds naturreservat

Äventyret börjar på Skärgårdens Kanotcenter, där du kommer att träffa din vänliga guide och delta i en kort säkerhetsinstruktion. När du väl är bekant med de grundläggande paddlingsteknikerna är det dags att hoppa in i din kanot och slå i vattnet. Följ guiden när du utforskar Stockholms skärgårds skönhet och beundrar det spredande naturlandskapet som innehåller läckra gröna ängar och gamla ekar.

När du glider längs vattnet, lyssna på historier om historien i området som en gång var hem för vikingarna för över 1000 år sedan. Njut av den omgivande natursköna utsikten och känn dig nedsänkt i den lugna atmosfären i reservatet, vilket gör att du känner dig miljon mil från stadens stress, trots att du bara är 30 minuter från Stockholm.

När du har arbetat lite aptit kan du hitta den perfekta platsen för vila och njuta av en typisk svensk ”fika”, även känd som en kaffepaus. Efter dina förfriskningar kan du gå tillbaka i vattnet och se upp för reservens utbud av vilda djur inklusive bäver och kustfåglar. I slutet av en oförglömlig upplevelse är det dags att börja resan tillbaka till startpunkten och förundras över den sista av utsikten längs vägen.

Boka här

Information

Adress: Bogesund naturreservat

Pris: 1300 kr

Vad vill du göra?

Datum