Köttskola hos AG Kötthandel

Var med på köttskola hos AG Kötthandel. Är du, eller känner du kanske, en passionerad hemmakock som vill utvidga sina kunskaper om kött? Då passar upplevelsen köttskola hos AG Kötthandel i Stockholm som handen i handsken.

Pris: fr 1095 kr

Ingår i upplevelsen:

  • 1,5 timmes köttskola
  • Provsmakning av kött med olika ursprung
  • Varmrätt med AG Köttskolas signaturkött
  • Möjlighet att köpa till vin/alkoholfritt alternativ på plats

Köttskola hos AG Kötthandel

Händer under köttskolan

Här får du lära dig mer om kött från experter på området som bland annat lär ut vad du ska titta efter när du väljer nötkött, skillnader mellan olika styckningsdetaljer, och hur du kan smaka för och känna skillnaden mellan kött från olika ursprung. Dessutom avslutas upplevelsen på bästa sätt, med servering av en utsökt varmrätt med AGs signaturkött. En både smakrik och lärorik upplevelse, helt enkelt!

AG Kötthandel

AG är en av Stockholms bästa och mest välkända köttrestauranger, grundad av Johan Jureskog och Klas Ljungquist. Här ingår också AG Kötthandel med kombinerad matbar som finns både i NK:s saluhall och på St. Eriksgatan på Kungsholmen. Det är en kötthandel med stor kunskap inom området, här tittar man på alla delar som kan spela in i köttets smak och kvalitet. Allt ifrån spårbarhet till ålder, samt hur djuret har levt.

Ta fram kocken i dig och upplev en härlig köttskola som definitivt kommer ge dig nya kunskaper om kött och hur du ska tänka vid tillagning.

Boka här
Taggar:AG kötthandelFars dagFödelsedagspresentJulklapparKöttkursMatlagningskursMatupplevelseMors dagNK saluhallStockholmStockholm CityTruestoryUpplevelsepresenter

Information

Adress: NK saluhall

Pris: 1095 kr

Vad vill du göra?

Datum