Långtur med kajak i Stockholms skärgård

Paddla kajak i Stockholms skärgård! Vi ordnar allt för den ultimata kajakupplevelsen i Roslagens skärgård, där vi paddlar i ett lugnt tempo och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide förbereder middagen.

Långtur med Kajak i Stockholms skärgård

Vi ordnar allt för den ultimata kajakupplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt tempo och njuter av naturen. Under 5 dagar kommer vi att utforska öarna i den norra delen av Stockholms skärgård. Dag 1 startar vi kl 10 på Gräddö Brygga med att packa våra kajaker och en paddelgenomgång på land.

Den första dagen kommer vi att tillbringa lite tid med att få ett perfekt paddeldrag, vilket kommer att göra resten av turen mer njutbar och roligare. När kvällen kommer går vi i land på en mysig ö och slår upp tälten, där du kan passa på att ta ett dopp i havet medan din guide förbereder middagen. För dem som vill kommer det att finnas möjlighet att prova att gå ur kajaken under vattnet. Vi stannar på vackra öar och det kommer att finnas gott om tid att gå på upptäcksfärd på olika öar. Vi kommer att äta härlig, hemlagad och ekologisk mat.

Datum: 16-20 augusti

Pris & utrustning

Pris: 7790:-

Detta ingår:
Kajak, paddel, sittbrunnskapell, flytväst, välutbildad guide, del i 2-mans tält, uppblåsbart liggunderlag, lunch x 5, middag x 4 och frukost x 4. I den medelsvåra turen ingår transport av kajaker till Dalarö och transport av väskor/utrustning mellan Dalarö och Gräddö.

Egen utrustning:
Oömma fritidskläder i funktionsmaterial (ej jeans eller bomull), underställ (t.ex. craft), regnkläder, badkläder, vattentåliga skor, handduk, solhatt, solkräm, solglasögon, helt ombyte då du kan bli blöt, vattenflaska (kan fyllas på på plats), packpåse, varma kläder till kvällen, pyjamas, hygienartiklar.

Ta dig till Gräddö, Norrtälje

Du kan komma till och från Gräddö med SL:s busslinje 631. Den går från Norrtälje busstation och du ska hoppa av vid hållplats Gräddö torg. Den ligger ungefär 350 meter från bryggan. Planera din resa hos sl.se . Det går båttrafik till och från Gräddö under delar av våren och sommaren. Det finns några parkeringsplatser i närheten av kajen, om du ska använda parkeringen får du själv undersöka vilka villkor som finns. Gräddö brygga är inte tillgänglighetsanpassad.

Boka här

Information

Adress: Gräddö Brygga

Pris: 7790 kr

Datum:
16 augusti 2021 - 10:00

Vad vill du göra?

Datum