Lär dig hur du använder gammalt bröd för att brygga öl och göra pizza hemma

Kocken Paul Svensson och Stockholm Brewing Co. lär dig hur du minskar matsvinn och använder gammalt bröd för att göra din egen hantverksöl och pizza hemma. Med denna unika, filmade handledning tar Paul och bryggmästaren Michel Ahlin Wigardt dig genom bryggningsprocessen och visar utrustning, ingredienser och tekniker som krävs. Sedan kommer Paul att demonstrera hur man gör pizza på gammalt bröd för att addera smak – från degen till den färdiga pizzan – innan han återförenas med Michel för att diskutera vilka typer av öl som passar bäst till pizzan.

  • Upptäck en av de äldsta metoderna för öltillverkning från bryggmästaren på ett av Sveriges främsta mikrobryggerier
  • Låt en hyllad kock lära dig hur du använder gammalt bröd för att göra pizzadeg
  • Få dryckestips och vilka rätter som passar bra tillsammans med öl
Boka här
Taggar:Digitalt eventHållbar matMatlagningskursPaul Svensson

Information

Adress: Digitalt

Vad vill du göra?

Datum