Lunchkryssning med briggen Tre Kronor

Njut av fyra timmar segling med Tre Kronor af Stockholm inklusive lunch. Vi seglar på samma sätt som på 1800-talet med hjälp av vinden och vår egen handkraft.

Seglingen inleds med en kort genomgång av fartyget och säkerheten ombord. När vinden tillåter sätter vi segel och alla som vill är välkomna att delta. Besättningen visar hur det går till så att alla kan vara med.

När vi seglat en stund dukas lunchen fram  och vi njuter av maten medan vi glider fram genom Stockholms innerskärgård.

Segling-Briggen-Tre-Kronor.jpg

Praktisk info om seglingen

Mat och dryck: Lunchen består av varmrätt samt kaffe med kaka och ingår i priset. Alkoholfri dryck samt folköl finns att köpa i baren. Det är inte tillåtet att ta med egen dryck ombord.

Specialkost: Om är allergisk eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat, anmäl det i samband med bokningen så att vi kan ordna med alternativ åt dig.

Priser

Vuxen: 995 kr

Barm & ungdom: 700 kr

Medlem hos Briggen Tre Kronor: 895 kr

Plats för avgång och ankomst: Örlogsvägen 11, Kastellholmen. (Kolskjulskajen)

Varaktighet: Kl 10-14

Betalning Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Vid kreditkortsbetalning ska kortet vara öppet för utlandsbetalning, annars fungerar det inte. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Bokningsavgift på 1,8 % tillkommer.


Boka här

Information

Adress: Kastellholmen

Pris: 995 kr

Vad vill du göra?

Datum