Måla Graffiti hos Graffitisthlm

Lev ut din kreativitet med en sprayburk i högsta hugg! Måla på riktiga väggar under handledning av några av de bästa graffitiinstruktörerna! 

Alla har väl någon gång drömt om att hålla i en riktig sprayburk och bara gå loss på en betongvägg. Nu kan du sluta drömma och prova på det istället!

Perfekt för företagskickoffen, fredags-AW, mors dag/fars dag-present eller julklapp.

Våra Graffitievent är väldigt uppskattade och något ni alltid kommer att minnas. Vi har sedan starten 2008 anordnat ett stort antal företagsevent (kickoffer, AW, teambuilding m.m.) men också privata sammankomster där man genomför kursen i grupp tillsammans med andra. Alltid med den gemensamma nämnaren att det ska vara kreativt och roligt.

Pris: 950 kr/person inkl. allt material, ett glas bubbel (alkoholfritt finns) och massor med snacks.

Tid: Cirka 2-3 timmar

Plats: Slakthusområdet, endast 2 min promenad från Globens Tunnelbanestation

Boka här

Fyll i formuläret nedan så kommer du inom kort bli kontaktad för att bekräfta din bokning.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Graffiti Stockholm

Hur det går till

Kursen börjar med att ni samlas i Graffitisthlms lokaler i Slakthusområdet där ni välkomnas av värdar som berättar om upplägget. Ni bjuds på bubbel och snacks och sedan är det dags att ta på sig skyddsoverall, handskar, skoskydd och munskydd. Ni ges en snabbkurs i graffiti med historia och inblick i konstformen samt hur en sprayburk fungerar.

När ni gått igenom grunderna är det dags att börja måla! Ni börjar med att måla fritt på en stor plastvägg och får under tiden tips och handledning för att riktigt lära känna denna fantastiska konstform. Under hela upplevelsen finns professionella handledare på plats för att guida er på bästa sätt.

När ni är varma i kläderna är det dags för en samarbetsövning eftersom Graffiti handlar mycket om att samarbeta och måla tillsammans. Sist men inte minst får ni skissa ihop en målning som sedan ska utföras på en riktigt vägg.

OBS: Ingen erfarenhet krävs för denna aktivitet.

Information

Adress: Hallvägen 5, 2 min från Globen

Pris: 950 kr

Datum:

Vad vill du göra?

Datum